VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.3/10 (4 ääntä )

Spy Hunter

Spy Hunter NES Animoitu Intro

Spy Hunter on Bally Midway-yhtiön 1983 julkaisema arcadepeli, jossa pelaaja toimii vakoojan roolissa tuhoten vihollisen ajoneuvoja erilaisin asein.Peli julkaistiin alustoille Arcade, DOS, NES,Amstrad CPC, Atari 2600,Atari 8-bit family, BBC Micro,ZX Spectrum,Commodore 64,Apple II family, ColecoVision,Mobile Phone, Palm PDA.

Pelaajan kulkuneuvo pysyy näytön alaosassa, kun näyttö nopeuden mukaan vierii alaspäin maisemien vaihtuessa. Pelaajan tehtävänä on ajaa autolla moottoritiellä ja väliajoin joessa tuhoten mahdollisimman monta vihollisen kulkuneuvoa samalla puolustaen siviilejä.

Pelin alussa pelaaja ajaa kuvitteellista G-6155 Interceptor autoa. Useat vihollisen ajoneuvot yrittävät tuhota tai kiilata pelaajan autoa tieltä. Lisäksi pelaajalla on vastassaan pommeja tiputtavia helikoptereita. Pelaaja kerryttää pisteitä ajamalla tietä pitkin ja tuhoamalla vihollisia ja menettää niitä tuhoamalla siviilien autoja.

Vastaan tulevat maastot saattavat vaihdella ja ne omaavat myös omat sääolosuhteet. Pelaajalla on mahdollisuus parannella autonsa asevarustelua ajamalla aserekkaan, joka voidaan kutsua tietyin väliajoin.  Käytössä on myös James Bondista tutuksi tulleet erikoisvarusteet öljy, savu ja ohjukset.

Pelaajan on mahdollista myös vaihtaa auto veneeseen ajamalla venevajaan. Tämän jälkeen pelaaja jatkaa veneellä edeten vettä pitkin, kunnes veneellä ajetaan uudelleen vastaan tulevaan venevajaan.

YouTube video Spy Hunter pelistä

Spy Hunter, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

23.8.2013

Jätä kommentti