VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.8/10 (5 ääntä )

Splatterhouse


Splatterhouse on Namcon 1988 julkaisema toimintapohjainen kolikkopeli. Pelistä julkaistiin myöhemmin omat versiot useille eri alustoille.

Splatterhouse on sivusta kuvattu tappelupeli, missä pelaaja ohjastaa kovin perjantai 13 päivä elokuvien näköistä hahmoa Jasonia. Pelin sankarina toimii Rick, joka on parapsykologi joka on jäänyt loukkuun kartanoon.  Pelaajan tulee pelastaa tyttöystävänsa kartanosta varmalta kuolemalta.  Pelaaja pystyy liikkuun vain kaksiulotteisesti, lyömään, potkiin ja hyppiin.  Hahmolla on useita erilaisia lyöntejä ja potkuja ja hahmo pystyy käyttään useita erilaisia aseita mitä kartanosta löytyy.  Jokaisen radan päätteeksi pelaajan tulee voittaa haastavampi loppuvastus. Peli eroaa samantyylisistä peleistä loppuvastustaistelussa siten, että lopputaisteluissa on usein useita erilaisia tavotteita ja tyylejä, jotka poikkeavat toisistaan.

Pelistä tehtiin myöhemmin Splatterhouse II, mikä julkaistiin Sega Genesikselle 1992.  Peli oli hyvin samankaltainen, kuin edeltäjänsä, mutta graafiselta ulkoasultaan huomattavasti kehittyneempi.

Kuvankaappaukset Splatterhouse II pelistä :

 Youtube video Splatterhouse II pelistä

Splatterhouse, 7.8 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

28.3.2012

Jätä kommentti