VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (3 ääntä )

Snoopy and Peanuts


Snoopy and Peanuts on The Edgen tekemä ja Softekin 1989 julkaisema seikkailupeli, joka pohjautuu Tenavat sarjakuvaan. Peli julkaistiin Commodore Amiga 500:selle, sekä PC:n MS-DOS:ille.

Pelissä pelaaja ohjaa Tenavat sarjakuvan Ressu-koiraa. Ressu on Jaska Jokusen omistama Beagle-koira. Ressun tehtävänä on löytää Eppu hahmon sinisen rätin, jonka hän on hukannut. Seikkailun varrella Ressu tapaa lähes kaikki tutut Tenavien hahmot, kuten Jaska Jokusen, Tellun, Empun ja monia muita hahmoja. Pääasiassa tehtävät koostuvat tavaroiden kuljettamisesta niiden oikeille paikoille, tai palauttamista oikealle henkilölle. Tehtävät eivät sisällä mitään erityistä vihjettä mihin mikäkin tavara täytyy palauttaa, mutta tehtävät ovat kuitenkin sen verran loogisia, että ne arvaa melko helpolla.

Peli käytti aikaansa nähden edistyksellistä VGA monivärigrafiikkaa ja oli graafisesti kaunis. Pelin äänimaailma on kuitenkin vaisu ja ääniäkin vain muutama pieni tehoste eri kohdissa peliä. Varsinkin Ressun hyppääminen tuottaa todella rasittavan äänen. Pelin ehdottomasti rasittavin ominaisuus on kuitenkin Ressun todella hidas kävely, jonka vuoksi pelissä eteneminen on hyvin hidasta.

Youtube video Snoopy and Peanuts pelistä :

Snoopy and Peanuts, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

6.9.2012

Jätä kommentti