VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.7/10 (3 ääntä )

Snake Rattle ’n’ Roll


Snake Rattle ’n’ Roll on Raren 1990 julkaisema tasoloikkapeli Nintendolle. Pelistä käännettiin myös Segan toimesta Mega Drivelle oma versio 1993.

Pelissä esiintyy kaksi käärmettä, Rattle ja Roll. Pelin kuvakulma on isometrinen ja käärmeillä pääsee liikkuun kentissä kolmiulotteisesti kaikkiin eri suuntiin. Pelissä on tavoitteena läpi esteiden ratoja pitkin samalla syöden ravintoa saadakseen kentän lopussa olevan portin auki. Peliä voidaan pelaa yksinpelinä, sekä myös kaksinpelinä samanaikaisesti.

Pelissä on 11 rataa jotka pelaajan on läpäistävä. Jokaisen radan tehtävänä on syödä ”Nibbley Pibbleys” kohteita, jotka ovat pieniä pyöreitä otuksia. Kun näitä otuksia on syöty tarpeeksi, käärmeen pituus ja sen myötä paino nousee. Samalla kun käärme syö otuksia, myös sen pituus kasvaa. Eriväristen otusten syöminen kasvattaa käärmeen painoa nopeammin. Jos käärme kasvaa tarpeeksi pitkäksi, sen häntä alkaa välkkyyn joka tarkoittaa että otuksia on syöty tarpeeksi. Tässä kohtaa pelaaja voi liukerrella kohti radan loppua ja asettua lopussa olevalle puntarille, joka vie seuraavalle tasolle.

Jokainen rata sisältää erilaisia esteitä ja vihollisia, joista pelaajan tulee selvitä. Jos pelaaja osuu viholliseen, menettää hän käärmeen pituutta ja jos käärmeen pituus loppuu kesken, kuolee pelaaja. Pelaaja voi loukkaantua myös tippumalla käärmeellä liian korkealta, osumalla terävään kohteeseen, tai liiskaantumalla ylhäältä tippuvaan esineeseen.Pelaaja voi puolustautua vihollisilta iskemällä heitä kielellä tai hyppimällä vihollisen päälle.  Radoilta löytyykin monenlaista tavaraa jotka auttavat pelaajaa, kuten Käärmeen kieleen lisää pituutta, lisäelämiä, checkpointteja ja aikabonuksia.

Snake Rattle ’n’ Roll Youtube video pelistä :

Snake Rattle 'n' Roll, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

22.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Yksi vastaus to “Snake Rattle ’n’ Roll”

  1. Retro-Tonpa sanoo:

    Hyvä peli. Mukavan harmitonta ja viatonta meininkiä, sopivaa pulmanratkontaa.

Jätä kommentti