VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.0/10 (2 ääntä )

Smash TV


Smash TV on Eugene Jarvis ja Mark Turmellin 1990 tekemä räiskintäpeli jossa massamurhataan vihollisia televisio-ohjelmassa. Pelimekaniikka myötäilee Eugenen aikaisemmin julkaisemaa Robotron: 2084 peliä. Pelin idea on saanut suuria vaikutteita Arnold Schwarzeneggerin Juokse tai kuole elokuvasta jossa Schwarzenegger taistelee samaan tapaan erilaisia vihollisia vastaan realityohjelmassa.

Pelin juonena toimii 2017 vuosi milloin talous on romahtanut ja Amerikasta on tullut poliisivaltio. Valtion vihollisille ja muille rikollisille on keksitty oiva ratkaisu missä heidät laitetaan realitysarjaan, jossa on mahdollisuus joko kuolla tai päästä vapauteen saaden samalla armahduksen rikoksistaan.

Hahmolla päästään liikkuun aina yhden huoneen sisällä kerralla jossa on 4 ovea eri suntiin. Ovista juoksee erilaisia vihollisia kohti jotka tulee tappaa erilaisin asein. Kun vihollisia on tapettu yhdessä huoneessa tarpeeksi avautuu yksi huoneen ovista ja pelaaja pääsee eteneen seuraavaan huoneeseen. Huoneet sisältävät myös erilaisia kerättäviä esineitä, kuten aseita, suojia ja bonuspalkintoja. Vihollisia on useita eri tyyppejä, jotka käyttäytyvät kentällä erillä tavalla. Jotkin heistä juoksevat kohti, kun toiset taas kiertävät huonetta räjähtäen, jos niitä ei keretä ampuun tarpeeksi nopeaa. Kun huoneita on läpäisty tarpeeksi tulee vastaan hankalasti tapettava loppuvastus.

Vihollisia räiskittäessä taustalla kommentaattori kommentoi hyviä iskulauseita, kuten ”Total Carnage! I love it!”, ”dude!” and ”I’d buy that for a dollar!”.

Smash TV pelin Youtube video :

 

Smash TV, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

24.10.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti