VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (7 ääntä )

Slicks ’n Slide tiedoston lataus
Lataa Slicks ’n Slide
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Slicks ’n Slide


Slicks ’n Slide on suomalaisen Timo Kauppisen 1993 tekemä shareware autopeli. Pelissä ajetaan pienillä autoilla kilpaa radalla joko tietokonevastustajia tai samalla ruudulla kavereita vastaan.

Pelissä on useita eri ajoneuvoja millä pelaaja pääsee ajaan kilpaa toisia vastaan. Pelaaja pääsee ajaan esim. moottoripyörää, ufoa tai panssarivaunua. Ajoneuvot käyttäytyvät eritavalla, joten eri radoille kannattaa valita tietty ajoneuvo. Pelin uudemmat versiot sisältävät myös ajoneuvojen hajoamisen, sekä aseistuksen.

Pelin moninpeliä on helppo pelata jopa neljän pelaajan kesken, koska rata näkyy aina kuvaruudun kokoisena, eikä ruutua ole jaettu osiin, kuten useissa rallipeleissä on tapana. Moninpeli on Slicks ’n Sliden ehdoton valtti, joka nosti pelistä hyvin suositun.

Peli sisältää myös yllättävän helppokäyttöisen rataeditorin, jonka avulla  omien ratojen tekeminen onnistuu leikiten ja tuo tämän myötä peliin lisää hauskuutta ja uudelleenpelattavuutta.

Slicks ’n Slide on edelläkävijä vastaavissa suomalaisissa autopeleissä ja pelistä onkin tehty useita klooneja, kuten esim. Generally ja Turbo Sliders.

Pelistä muualla

Youtube video Slicks ’n Slide pelistä :

Viitteet : Wikipedia Slicks’n Slide kuvaus

Slicks ’n Slide, 8.0 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

22.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti