VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (9 ääntä )

Skunny: Desert Raid

Skunny Desert Raid - Lentokoneet Tykki Pommitus

Skunny Desert Raid on CopySoft-yhtiön 1990 tekemä lentokonepeli, jossa pelaaja asettuu pelottoman hurjapää oravan housuihin ohjaten kaksitasoista lentokonetta.

Pelin juonena sankariorava Skunny lähtee pelastamaan maailmaa estäen ilkeän Sadmanin suunnitelmat.

Peli on kuvattu sivulta ja maisema vierii tasaista vauhtia vasemmalle. Pelaajan on ohjattava lentokonetta ruudulla väistellen erilaisia maassa ja ilmassa olevia aseita ja koneita. Käytössä on loppumattomat panokset lentokoneen konekiväärissä, jolla pelaaja voi räiskiä vastaan tulevia kohteita. Lentokone osoittaa aina samaan kulmaan, joten aseella ei voi tähdätä, vaan pelaajan on laskeennuttava matalammalle ampuessaan maassa olevia kohteita konekiväärein. Ajamalla kohteiden päälle pelaajalla on myös mahdollisuus pommittaa maassa olevia kohteita jos pelaajalla on pommeja säilössä. Pommeja saadaan kerättyä taivaalta tipahtavista laskuvarjopaketeista. Pelin viholliset koostuvat tankeista, bunkkereista, vastaan lentävistä ohjuksista, lentokoneista helikoptereista ja muista härveleistä.

Ratojen välillä pelaajalle näytetään kartta missä saarella ollaan menossa. Pelin radat sijoittuvat kaikki aavikolle missä maisemat koostuvat karuista aavikkomaisemista joissa väliajoin ilmestyy taloja ja öljykenttiä. Ratojen toistaessa itseään pelin viholliset muuttuvat koko ajan vaikeammaksi pidemmälle edetessä.

Peli on melko yksinkertainen ja se on selkeästi ollut pienen budjetin peli. Peliä on hauska pelata hetken, mutta se toistaa hyvin paljon itseään.

Pelistä on tehty myös paljon jatko-osia:

  • Skunny in the Wild West
  • Skunny: Back to the Forest
  • Skunny: Kart
  • Skunny: Save our Pizzas!
  • Skunny: Lost in Space

YouTube video Desert Raid pelistä

Skunny: Desert Raid, 6.3 out of 10 based on 9 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

15.1.2014

Jätä kommentti