VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.8/10 (4 ääntä )

Skool Daze


Skool Daze on  David Reidy tekemä ja Microspheren 1985 ZX Spectrumille julkaisema peli, josta se myöhemmin portattiin c-64:lle.

Pelissä olet Eric, joka on ongelmista kärsivä nuorukainen. Tehtävänä on varastaa koulun opettajien huoneesta raportti, jotta vältät ongelmat kotona. Onnistuakseen tehtävässä sinun on kerättävä kirjeitä lokeroista ja kirjoitettava ne liitutaululle, joka ei ole helppo tehtävä, koska jokainen neljästä kirjeestä on eri opettajan hallussa. Saadakseen opettajilta vastaukset kirjeiden sisältä sinun on ammuttava ritsalla kilpiä, joita on ympäri koulua. Tämän lisäksi koulussa on paljon lapsia joista yksi ”Einstein” on juorukello ja kertoo heti opettajille, jos näkevät sinut tekemässä pahuutta. Toinen lapsi nimeltä Angelface on kiusaaja joka yrittää tehdä elämästäsi helvetin. Aina kun jäät kiinni jostain pahasta saat rangaistukseksi rivejä (Liitutaululle kirjoitettuna, kuten Simpsoneiden alussa). Jos saat yli 10000 riviä sinut erotetaan koulusta.

Pelistä on tehty myös remake versio nimeltään Skool Daze Klass of ’99 joka on muuten alkuperäiselle pelille uskollinen, mutta graafinen ulkoasu on uusittu paremman näköiseksi.

Kuvankaappaukset Skool Daze original pelistä, sekä Remake Klass of 99 pelistä :

Remake versio Skool Daze Klass of 99 Youtube video :

Skool Daze, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

3.11.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti