VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.7/10 (3 ääntä )

Skate or Die tiedoston lataus
Lataa Skate or Die
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Skate or Die

Skate or die rullalautailu peli kuvankaapaus

Skate or Die on Electronic Artsin 1987 julkaisema rullalautailupeli joka tehtiin Sinclair ZX Spectrum, Commodore 64, Atari ST, Apple IIgs, Amstrad CPC, ja IBM:n MS-DOS alustoille. Pelistä käännettiin myös versiot NES:ille Konamin toimesta.

Pelissä pelaaja pääsee harrastaan viittä eri skeittaukseen liittyvää kilpailua:

  • Freestylessä pelaaja pääsee rampille tekeen temppuja.
  • Racessa pelaaja pääsee laskeen laudalla mäkea alas aikaa vastaan. Mäessä on hyppyreitä ja putkia joista hyppäämällä voi tehdä erilaisia temppuja. Mäessä on myös esteitä joita pelaajan tulee väistää. Hypätessä temppuja pelaajan on ajoitettava alastulo oikein välttääkseen kaatumista.
  • High Jumpissa pelaaja pääsee yrittään rampilta korkeinta hyppyä mihin kykenee.
  • Jamissa pelaaja kisaa toista kilpailijaa vastaan kaupungissa. Kaupungissa on esteitä joita tulee väistellä. Pelaajan tulee samalla kerää esineitä matkalla, sekä tehdä temppuja erilaisista hyppyreistä.
  • Joustissa pelaaja lautailee uima-altaan tyylisessä rampissa ja pelaajan tulee saada kilpailija kiinni ja lyötävä hänet kumoon gladiaattoreista tutulla lyömäsauvalla.

Peli otettiin aikoinaan hyvin vastaan sekä tietokone, että konsolipuolella. Peli on lähestulkoon samanlainen, kuin Ski or Die peli 1989, joka keskittyy kuitenkin talviurheiluun.

Skate or Die Youtube video pelistä :

Skate or Die, 5.7 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

7.12.2011

Jätä kommentti