VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.4/10 (8 ääntä )

Sim Tower


SimTower on OPeNBooK Co., Ltd:n kehittämä ja Maxis Softwaren vuonna 1994 julkaisema reaaliaikainen strategiapeli/simulaatio. SimTowerissa rakennetaan pilvenpiirtäjää, jossa on asuntoja, ravintoloita ja toimistoja.

Pelissä pelaajan tehtäviin kuuluu suunnitella pilvenpiirtäjä järkevästi, jotta torni saadaan kokonaisuudessaan toimivaksi kokonaisuudeksi. Pelaajan tulee miettiä, esim mihin sijoittaa ravintolat, asuinhuoneistot, toimistot, hissikuilut ja monet muut asiat. Asukkaiden stressimäärä vaihtelee siitä kuinka mukavat olot asukkailla tornissa on. Asukkaiden toiveita täytetään parkkiruuduilla, hoitokeskuksilla, kierrätyskeskuksilla, puhtailla ja hygienisillä huoneistoilla, sekä hyvin toimivalla hissiliikenteellä tornin eri osiin. Pelin pääalueisiin kuuluukin juuri toimivan hissijärjestelmän rakentaminen torniin.

Peli alkaa yhden tähden tornilla, joka rajoittaa pelaajan mahdollisuuksia rakentaa. Kun pelaaja saa kerättyä enemmän tähtiä tornilleen, avautuu lukitut paikat ja tornia päästään rakentaan entistä monipuolisemmin.
Tornin maksimikorkeus on rajoitettu 100 kerrokseen, sekä yhdeksään kerrokseen maan alapuolelle. Perus hissin maksimikorkeus voi olla 30 kerrosta ja express hissin koko tornin mittanen. Peliin on tehty myös satunnaistapahtumia, kuten terroristien hyökkäyksiä jotka vaativat lunnaita pommi-iskulla, tai vaihtoehtoisesti tärkeillä VIP vierailla, jotka  saattavat käväistä hotellissa viereilulla. Vierailevan VIP henkilön arvostelut vaikuttavat hotellin pisteytykseen ja siten pelin etenemiseen.

Sim Tower Youtube video pelistä :

Sim Tower, 6.4 out of 10 based on 8 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

16.2.2012

Jätä kommentti