VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (4 ääntä )

Shufflepuck Cafe


Shufflepuck Café on ilmakiekkopeli, jonka kehitti Christopher Gross, Gene Portwood and Lauren Elliott Brøderbundille vuonna 1989. Peli julkaistiin ensimmäisenä Apple Macintoshille ja käännettiin myöhemmin Amigalle, Atari ST:lle, PC:n MS-DOS:ille, Amstrad CPC:lle ja Apple IIGS:lle.
Pelissä on kaksi eri pelimoodia. Pelaaja voi pelaa ilmakiekko turnauksen kaikkia kahvilan vastustajia vastaan, tai harjoitella Ilmakiekkoa valittua pelaajaa vastaan.
Pelissä lätkitään ilmakiekkoa pöydällä liikuttaen hiirellä suojia, joista kiekko kimpoilee. Tavoitteena on saada lyötyä kiekko vastustajan suojuksen taakse. Peli ratkeaa 15 pisteeseen.

Shufflepuck Café vastustajat :

 • Skip Feeney: 20 vuotias ihminen, joka on juuri aloittanut Shufflepuckissa käymisen. Todella hermostunut ja helppo voittaa.
 • Visine Orb: Vihreä muukalainen joka on 1.5 metriä pitkä ja omaa on suuret silmät. Myös todella helppo voittaa.
 • Vinnie the Dweeb: Veteraani pelaaja, joka pelaa kylmäpäisesti ja harkitusti. Haastavampi vastus.
 • Lexan Smythe-Worthington: Liskomainen muukalainen, joka on hankala vastus. Lexan ryypiskelee shampanjaa kisan aikana, joten väsytystaktiikka nostattaa hänen humalatilaa ja parantaa voiton mahdollisuuksia.
 • The General : Sian näköinen muukalainen, joka on armeijan kenraali. Omistautuu pelille ja on hankala vastus.
 • Nerual Ttoille : Muukalainen henkiolento, joka myötäilee pelaajan pelitekntiikkaa, kulmia ja lyönnin voimia.
 • Princess Bejin: Nainen joka omaa taikavoimia. Käyttää syötöissä telepaattisia voimia lyöden kiekon lähes mahdottoman tuntuisiin kuvioihin. Taktiikkana on kuunnella Prinsessan tuottamia ääniä, jotka paljastavat lyönnin kulmat.
 • Biff Raunch: Ilmakiekon mestari ja prätkämies, joka pelaa likaista peliä.
 • DC3: Robotti tarjoilia, joka toimii opettajana pelissä. DC3:lle voidaan kustomoida erilaisia pelityylejä, sekä vaikeustasot. DC3 ei pelaa turnauksessa mukana.

Shufflepuck Cafe Youtube video :

Shufflepuck Cafe, 6.0 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.10.2011

Yksi vastaus to “Shufflepuck Cafe”

 1. Jesse sanoo:

  Muuten hauska peli, mutta miksi ihmeessä peliin ei tehty kaksinpelin mahdollisuutta esim jaetulla ruudulla, sekä sen myötä turnausta ihmispelaajien kesken. Ilmakiekkoturnaus kavereiden kanssa Olisi ollut todella hyvä lisä peliin.

Jätä kommentti