VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.0/10 (5 ääntä )

Rod Land


Rod Land, tunnettu japaniksi Yousei Monogatari Rod Land (妖精物語ロッドランド, lit. ”Rod Land: A Fairy Tale”) on Jalencon 1990 julkaisema arcade- ja tasohyppelypeli. Peli julkaistiin alustoille: Kolikkokoneet, Amiga, Amstrad CPC, Atari ST, Commodore 64, Game Boy, NES, ZX Spectrum.

Pelissä pelaaja ohjaa keijuja nimeltään Tam ja Rit, joiden aseinaan on taikasauvat. Kuten Taiton Bubble Bobble pelissä, sauva ei tapa vihollisia suoraan, vaan jättävät viholliset paikalleen itkemään. Tappaakseen viholliset pelaajan tulee sauvan voimalla heitellä vihollista lattiaan.

Jokainen rata koostuu alueesta, joka sisältää hirviöitä, kivitasoja, portaita ja tunneleita. Peli poikkeaa muista vastaavista tasohyppelyistä siinä, että pelaaja ei voi missään tilanteessa hypätä, vaan ainoastaan käyttää portaita noustakseen ylemmäksi. Pelaaja pystyy lisään yhden oman portaikon ylä- tai alapuolellensa. Omia portaita voidaan käyttää vain yhtä kerralla, joten uuden portaan taikominen kadottaa edellisen näytöltä. Portaiden katoamisesta on myös hyötyä, jos vihollinen kiipeää juuri portaita pitkin. Ratojen välissä pelaaja kohtaa myös loppuvastuksia, joiden voittaminen vaatii enemmän taistelua. Keijujen tehtävänä on pelastaa heidän äitinsä, joka on kaapattu torniin.

Kuvankaappauksia Rod Land pelistä :

Youtube video Rodland pelistä :

Rod Land, 7.0 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

29.5.2012

Jätä kommentti