VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (4 ääntä )

Rock n’ Roll Racing


Rock N’ Roll Racing on Silicon & Synapse (nykyään Blizzard Entertainment) 1993 kehittämä ja Interplayn julkaisema rallipeli joka julkaistiin SNES:ille ja Segalle. Peli portattiin myöhemmin Game Boy Advancelle 2003.  Peli myötäilee pelattavuudeltaan NES:in R.C. Pro-Am peliä.

Pelissä ajetaan radalla aina kolmea kilpailijaa vastaan, joista kahta pelaajaa oli mahdollista pelaa kaksinpelinä ja loput tekoälyn ohjaamina. Jokainen kisa koostuu neljästä kierroksesta radalla joka on kuvattu isometrisestä kuvakulmasta.  Radoilla on mutkien ja mäkien lisäksi erilaisia kerättäviä tavaroita kuten korjaussarjoja ja rahaa, jota voidaan käyttää autojen paranteluun. Radat ovat rakennettu pilareiden päälle, joten autojen on mahdollista tipahtaa ulos radalta jos hyppy ajottuu väärin. Peli sisältää myös autojen maalauksen, sekä niiden varustelun erilaisilla toiminnoilla, kuten turboilla, suojilla, miinoilla ja aseilla. Myös autojen tekniikkaa kuten moottoria, iskunvaimentimia ja renkaita pystyi paranteleen kisojen välissä.

Kisan kolme parasta kuljettajaa ansaitsee aina raha- ja pistebonukset.  Pisteitä vaaditaan jotta pelissä päästään eteneen seuraaviin divisiooniin ja sitä myötä uusille planeetoille.

Rock n’ Roll Racing pelin Youtube video :

Rock n' Roll Racing, 6.0 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

24.10.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti