VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.3/10 (7 ääntä )

River City Ransom

River City Ransom Tappelu Animaatio

River City Ransom on Technos yhtiön 1989 tekemä tappelupeli joka julkaistiin alunperin Nintendo Entertainment System konsolille. Pelistä tehtiin myöhemmin käännökset alustoille Game Boy Advance,  Sharp X68000, PC Engine, Virtual Console.

Pelin juonena pääpahis Slick ja hänen väkivaltaiset jenginsä ovat vallanneet River Cityn kaupungin ja kidnapanneet toisen päähahmon, Ryanin, tyttöystävän Cyndin. Jäljelle jäävä ainoa vaihtoehto on se, että päähenkilöiden Alexin ja Ryanin on raivattava tiensä läpi River Cityn ja taisteltava jengejä vastaan, pelastaa Cyndi ja lopulta voittaa itse pääpahis Slick. Alkuperäisessä japaninkielisessä versiossa vanhat kilpailijat Kunio ja Riki päättävät yhdistää voimansa pelastaakseen Reihou-koululaisten kaappaaman Rikin tyttöystävän Mamin.

Peli seuraa suoraa reittiä alusta loppuun, jolta ei voi poiketa. Alueilla voi kuitenkin liikkua vapaasti, ja vihollisia vastaan ei välttämättä tarvitse jäädä taistelemaan. Pelissä on monia pomotaisteluita, joista suurin osa täytyy voittaa että pelin tarina etenee. Itse pelaaminen koostuu lähinnä jengiläisten ja pomojen kanssa taistelemisesta ja heiltä saatavan rahan keräämisestä. Peli sisältää roolipelimäisiä ominaisuuksia ja hahmoa voidaan kehittää rahalla. Rahaa voi käyttää ostoskeskuksien kaupoissa ostamalla ruokaa ja muuta tavaraa, joita käyttämällä hahmo kehittyy vahvemmaksi tai oppii uusia taistelutekniikoita.

Graafisesti River City Ransom on NES:in peliksi erittäin hienosti toteutettu. Pelattavuus on kohdallaan ja vihollisia on ilo mätkiä.

YouTube video River City Ransom pelistä

Viittaukset: Wikipedia River City Ransom

River City Ransom, 8.3 out of 10 based on 7 ratings
River City Ransom koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

8.10.2013

Jätä kommentti