VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (7 ääntä )

Redneck Rampage


Redneck Rampage on Interplay Entertainmentin julkaisema ja Xatrix Entertainmentin 1997 julkaisema FPS-peli. Redneck Rampagessa on paljon yhtäläisyyksiä Duke Nukem 3D:hen. Molemmissa on Build pelimoottori ja grafiikan tyyli on lähes samankaltainen, sekä vihollisen aseistut lähes sama.

Pelin teemana on idioottimaiset junttiveljekset Leonard ja Bubba, jotka pelastavat junttikylän muukalaisten valtaukselta. Grafiikka on hupaisan näköistä junttimaisemaa, hahmot todellisia juntteja ja kaiken kruunaa amerikkalaiset junttihuudot ”Jiiiihaaa!”.  Juntteja ja alieneita hakataan sorkkaraudoilla, ammutaan haulikoilla ja räjäytellään dynamiitilla. Energiaa saadaan juomalla alkoholia, jonka sivuvaikutuksena on luonnollisesti humalatila ja pitkän ryyppysession jälkeen hahmon ohjattavuus ja näkyvyys alkaa jo hämärtymään pahasti, jota joudutaan loiventaan virtsaamalla ja oksentamalla.

Redneck Rampage pelin jatko-osia

  • Redneck Rampage Rides Again
  • Redneck Deer Huntin’

Youtube video Redneck Rampage pelistä :

 

Redneck Rampage, 8.0 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

22.9.2011

Yksi vastaus to “Redneck Rampage”

  1. Arska sanoo:

    Ehdoton co-op LAN peli. Yksin tätä ei hirveästi edes tullut pelattua, mutta 3-4 hengen voimin ehdotonta hauskuutta. Kaljaa juodessa ja haulikolla räiskien.

Jätä kommentti