VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.0/10 (5 ääntä )

Rainbow Islands


Rainbow Islands on Taiton vuonna 1987 julkaisema kolikkopeli. Sillä on lisänimi ”The Story of Bubble Bobble 2”, koska yhtiö suunnitteli sen jatko-osaksi edellisvuonna julkaisemalleen Bubble Bobblelle.

Rainbow Islands on Bubble Bobble -sarjan toinen peli. PC Engine -konsolilla ja tietokoneilla jatkumon seuraava peli oli Parasol Stars (1991), kun taas kolikkopeleissä sarjan seuraavat osat olivat Bubble Symphony (1994) ja Bubble Memories (1995).

Rainbow Islands on käännetty useille tietokoneille ja pelikonsoleille.

Rainbow Islandsissa pelaaja kuljettaa hahmoa, jonka on liikuttava saarella muodostamiensa sateenkaarten avulla. Pelissä on kymmenen eri saarta, jotka ovat pelaamisjärjestyksessä:

  • Insect Island
  • Combat Island
  • Monster Island
  • Toy Island
  • Doh Island
  • Robot Island
  • Dragon Island

Lisäsaaria ovat Magical Island, Darius Island ja Bubble Island. Jokaisella saarella pelaajaa on vastassa erilaisia vihollisia, jotka voivat tietyissä tapauksissa muuttua punaisiksi ja tulla nopeammiksi ja aggressiivisemmiksi esimerkiksi sen jäätyä vangituksi sateenkaaren alle. Tason pitkittyessä vesi alkaa tulvia, jolloin se hukuttaa pelaajan alleen, ellei tämä ennätä ajoissa maaliin.

Rainbow Islands julkaistiin vuonna 2005 osana Taito Legends -kokoelmaa PC:lle, PS2:lle ja Xboxille.

Pelin musiikki perustuu Ihmemaa Oz -elokuvan lauluun ”Over the Rainbow”. Tekijänoikeussyistä kappale on joissakin versioissa muutettu.

Pelin tietokonekäännökset saivat hyvän vastaanoton. MikroBitissä Niko Nirvi antoi sille täydet viisi tähteä ja brittiläinen The One -lehti piti sitä monta vuotta sadan parhaan pelin listassaan kärkipaikalla.

Rainbow Islands Youtube video :

Viitteet : Wikipedia Rainbow islands pelin kuvaus

Rainbow Islands, 7.0 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

24.11.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti