VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 3.5/10 (2 ääntä )

R.C. Pro-Am


R.C. Pro-Am on Rare yhtiön autopeli, joka julkaistiin Nintendo Entertainment System (NES) 1988. Peli kuvataan isometrisestä kuvakulmasta ja autoina toimivat pienet radio-ohjattavat autot, joilla ajetaan erilaisia ratoja ympäri. Pelin tavoitteena on tulla maaliin viimeistään kolmantena, jotta päästään jatkoon seuraavalle radalle. Pelaaja pystyy myös kerään radalta erilaisia esineitä, jotka parantavat suorituskykyä, sekä varottava vaaroja, kuten vesilätäkköjä ja öljyä. Pelin autot käyttäytyvät tiellä melko liukuvasti ja autoilla tulee vetää mutkat melko luisussa. Autojen animointi on toteutettu useista eri kuvakulmista ja autojen menosuunta määräytyy tämän mukaisesti. Autojen asentoja ja menosuuntia pelissä olisi kuitenkin voinut olla enemmän,  jotta autojen luisut ja ajosuunnat oliviat olleet sulavampia.

R.C. Pro-Am peli video Youtubesta :

R.C. Pro-Am, 3.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

27.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

4 Vastausta to “R.C. Pro-Am”

 1. Henkka sanoo:

  Ui! Tää oli huippu!

 2. Retro-Tonpa sanoo:

  Tätä oli aina pakko pelata kun paikallisen Anttilan kodintekniikkaosastolla oli mahdollisuus päästä testaamaan eri pelejä.

 3. Eero Kääntee sanoo:

  Tää ei ollut huippu, ei edes moninpeli mahdollisuutta, mut tämän jälkeläinen eli R.C. Pro Am II oli uskomattoman hienoa ajopeli! Pakko-ostos heti ku jostain löytää alle 100 euron.

  • Retroman sanoo:

   Voin tehdä tuosta R.C. Pro Am II:sesta artikkelin mahdollisesti jo tänä iltana jos kerkeän. Ehdotelkaa lisää vain näitä pelejä, kun alkaa itsellä jo hieman ideat loppuun kesken.

Jätä kommentti