VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (4 ääntä )

R.C. Pro-Am II


R.C. Pro-Am II on Rare yhtiön tekemä ja Tradewestin vuonna 1992 Nintendo Entertainment Systemille julkaisema autopeli missä ajetaan kilpaa pienillä radio-ohjattavilla autoilla.

Peli on jatko-osa 1988 tehdylle R.C. Pro-Am pelille. Peli on melko samankaltainen edeltäjänsä kanssa poiketen kuitenkin monipuolisuudellaan tarjoten enemmän ratoja, mahdollisuuden voittaa pisteitä ja rahaa, joita pelaaja voi käyttää auton paranteluun, sekä aseiden ostamiseen. R.C. Pro-Am II tarjoaa jopa neljän pelaajan samanaikaisen moninpelimahdollisuuden joko ihmis- tai tietokonevastustajia vastaan.

Peli sisältää yhteensä 24 erilaista rataa, joilla on 3 erilaista tyyliä, kuten 8 tavallista rataa, 8 kaupunkirataa, sekä 8 offroad rataa. Jokainen ratatyyppi sisältää omanlaiset esteet ja ominaisuudet radalla. Radalla saattaa olla myös satunnaisia kerättäviä esineitä, kuten rahasäkkejä, tai aseita. Radalta kerätyistä kirjaimista pelaaja voi muodostaa lauseen ”PRO AM II”, jonka keräämällä pelaaja saa käyttöönsä paremman auton. Kilpailun päämääränä on tulla maaliin kolmen parhaan joukossa, jotta pelaaja pääsee jatkaan peliä. Maaliin tultua pelaajalle jaetaan pisteitä, sekä rahaa. Pelaaja voi käyttää rahaansa esimerkiksi auton ominaisuuksien paranteluun, tai auton aseistukseen. Auton parantelussa pelaaja voi ostaa isomman moottorin, joka parantaa nopeutta, paremmat renkaat, jotka parantavat ohjattavuutta. Asearsenaaliin kuuluu ohjukset, pommit ja jäädytyssäteet. Kisojen välissä pelaaja voi päästä ajaan myös bonuskilpailuihin, kuten ”tug-O-truck” tai perinteinen kiihdytyskilpailu. Bonusratojen voitosta pelaaja ansaitsee lisää kisapisteitä ja rahaa.

Youtube video R.C. Pro-Am II pelistä:

R.C. Pro-Am II, 8.0 out of 10 based on 4 ratings
R.C. Pro-Am II koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

2.9.2012

Jätä kommentti