VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (6 ääntä )

Punch Out


Pelaa Mike Tyson´s Punch-Out:ia

Punch Out!! on Nintendon kehittämä nyrkkeilyaiheinen videopelisarja, jonka ensimmäiset osat Punch-Out!! ja Super Punch-Out!! julkaistiin vuonna 1984 kolikkopelinä. Pelisarjan seuraavat osat julkaistiin NESille nimellä Mike Tyson’s Punch-Out!! vuonna 1987 ja SNESille nimellä Super Punch-Out!! vuonna 1994. Uusin peli on Punch-Out!! Wiille, joka julkaistiin2009. Pelissä ohjataan aloittelevaa nyrkkeilijää Maailman videonyrkkeilyseuran (World Video Boxing Association) turnauksessa.

Pelaaminen tapahtuu ohjaamalla nyrkkeilijää kehässä, voittamalla vastustajan pääsee ottelemaan vaikeampaa nyrkkeilijää vastaan. Pelihahmo osaa lyödä suoran ja koukun vasemmalla ja oikealla kädellä, suojata ja väistää iskuja. Uudemmista kamppailupeleistä poiketen pelihahmoa ei voi kävelyttää pitkin kehää, vaan ottelijat kamppailevat naamatusten samoissa asemissa koko ottelun ajan.

Vastuksien taidot kasvavat pelin myötä hyvin helposta erittäin vaikeaan. Vaikeimmat vastustajat antavat hyvin vähän vinkkejä tulevista iskuista ja pelaajalta vaaditaan nopeita refleksejä selviytyäkseen heistä.

YouTube video Punch Out pelistä

Viitteet : Wikipedia Punch Out kuvaus

Punch Out, 6.3 out of 10 based on 6 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

20.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Yksi vastaus to “Punch Out”

  1. Retro-Tonpa sanoo:

    Tän pelin kanssa tuli tuhrattua useita kallisarvoisia lapsuusajan tunteja ja kun vihdoin pääsi kohtaamaan ”Tysonin” niin oli kauhea jännitys päällä. Voi sitä turhautumista kun tappio koitti, siinä ohjaimet lensivät pitkin seiniä. 🙂 Yksinkertaisen toimiva peli.

Jätä kommentti