VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (2 ääntä )

Pro Tennis Tour 2


Pro Tennis Tour 2 (Tunnettu myös nimellä Great Courts II) on Ubi Soft:in 1991 tekemä tennispeli joka julkaistiin Amiga 500:selle, Atari ST:lle ja PC:n MS-DOS:ille.

Pro Tennis Tour 2 peliä on pidetty yhtenä Amigan parhaimpina tennispelinä. Peli tarjoaa monipuolisen kenttävalikoiman missä pelaaja voi pelaa tennistä hiekka-, sisä- ja nurmikentällä.  Pelin jokaisella pelaajalla on oma tyylinsä, heikkoutensa ja vahvuutensa. Tietokonepelaajaa vastaan pelaamalla oppii hyvin kyseisen hahmon pelityylin. Myös oman hahmon sukupuolen ja muut ominaisuudet voidaan valita ennen peliä. Luonnollisesti hahmo ei voi olla hyvä joka asiassa, vaan pelaaja voi valita hahmolleen heikkoudet ja vahvuudet, kuten tehokas lyönti, mutta heikko kunto.

Pelaajien animointi ja liikkeet on toteutettu sulavasti joka tuo peliin mukaan todentuntua. Pelaajan ohjaus ja kontrollit on toteutettu laadukkaasti joka tekee tenniksen pelaamisesta oikeasti hauskaa. Pallon fysiikka on toteutettu hyvinkin realistisesti. Graafisesti peli on kauniisti toteutettu ja äänet ovat toteutettu laadukkailla äänitiedostoilla. Tietysti äänien monipuolisuudesta tai musiikista ei peliä voi kehua, mutta kyseessähän on tennispeli missä pelitilanteet koostuvat miesten ähinästä, pallon lyöntiäänistä ja tuomarin tuskahuudoista. Pelin ehkä paras ominaisuus on kuitenkin sen moninpelimahdollisuus. Peliä voidaan pelata moninpelinä usealla eri tavalla. Turnaukseen voi osallistua useita ihmispelaajia, jotka saattavat joutua toisiaan vastaan tennisotteluun. Moninpeliä voidaan pelata jopa nelinpelinä.

Pro tennis Tour 2 ja Great Courts II ovat samankaltaisia, mutta julkaistu hieman eri alustoille ja eroavat valikkorakenteen ja grafiikan osalta hieman toisistaan. Amigan versiossa oli paremmat äänet ja grafiikka, kun DOS-versio taas keskittyi enemmän monipuoliseen valikkorakenteeseen.

Kuvankaappauksia tennispeleistä

Great Tours II

 

Pro Tennis Tour 2

 

YouTube video Pro Tennis Tour 2 pelistä:

Pro Tennis Tour 2, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

27.9.2012

Jätä kommentti