VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.2/10 (10 ääntä )

Prehistorik


Prehistorik on Titus Interactiven 1991 tekemä tasohyppely mikä keskittyy esihistorialliseen aikaan. Pelistä julkaistiin versiot Amigalle, Atari ST:lle, Amstradille ja MS-DOS:ille.

Prehistorikissa pelaaja astuu Neandertaalilaisen ihmisen rooliin, jolla on aseenaan puinen nuija. Pelissä on tehtävänä etsiä ruokaa ja nuijia vastaantulevia vihollisia. Viholliset koostuvat esihistoriallisista eläimistä, kuten dinosauruksista ja muista kummallisista pedoista. Tietysti mukana on myös tuttujakin eläimiä, kuten karhuja ja lintuja. Kaikkia vihollisia ei saa nuijittua nuijalla, joten näitä joutuu väistellä. Pelissä pelaaja kulkee pääasiassa ulkona, mutta pääsee myös kallioissa olevien luolien, sekä puissa olevien onttojen kolojen sisälle. Jokaisen radan lopussa tulee vastaan isompi päävihollinen, jota saakin nuijia oikein urakalla.

Peli sisältää 7 eri rataa, joissa jokaisessa on oma teemansa ja erilaiset taustagrafiikat, sekä viholliset. Taustateemoina on esim kallioinen maasto, syvä metsä, arktinen jääkauden maisema ja kivinen luolasto.

Peli sai aikoinaan hyvät arvostelut useista alan pelilehdistä, missä kehuttiin pelin grafiikoita, sekä äänimaailmaa, mutta valiteltiin pelin pulmanratkontaa, joka olisi saanut olla hieman monipuolisempi.

Pelistä tehtiin myös myöhemmin jatko-osa Prehistorik 2, joka julkaistiin myös Tituksen toimesta DOS:ille, Amstradille ja Nintendon useille eri laitteille.

Youtube video Prehistorik pelistä :

Prehistorik, 7.2 out of 10 based on 10 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

31.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti