VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (3 ääntä )

Powermonger


Powermonger on Bullfrog Productionsin 1990 kehittämä reaaliaikainen strategiapel, joka käytti aikaisemman Populous pelin pelimoottoria muokattuna kuitenkin kartat kolmiulotteiseksi. Kyseinen peli valittiin 1991 Computer Gaming World:issa vuoden peliksi.

Peli sisälsi aikoinaan erittäin kehittyneen tekoälyn millaista ei aikaisemmin oltu nähty. Jokaisella pelin hahmolla oli oma äly tehden itsenäisesti omia askareitaan, kuten kalastusta, karjanhoitoa, puunkeräystä tai viljelyä.

Pelissä pelaaja aloittaa kartalla muutamalla kylällä ja pienellä määrällä sotilaita. Voittaakseen kyseisen kartan pelaajan tulee voittaa voimasuhteet omalle puolellensa valloittamalla suurimman osan kartan kylistä itselleen, sekä voittamalla vastapuolen pelaajat.  Kun kylä on vallattu pelaaja saa käyttöönsä kylän paikalliset asukkaat, sekä suuremmissa kylissä heidän kapteeninsa.

Pelaaja voi hallita useita armeijoita jotka on hyvä pitää hengissä. Jos armeijan kapteeni kuolee sotajoukko hajoitetaan ja sotilaat palaavat omaan kotikyläänsä toisin, kuin pelaajan pääarmeija.

Powermonger Youtube video :

Powermonger, 8.0 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

21.10.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti