VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (6 ääntä )

Pitfall: The Mayan Adventure

Pitfall Mayan Adventure Viidakko Liaani

Pitfall: The Mayan Adventure on Activisionin 1994 tekemä ja julkaisema toiminta- ja tasohyppelypeli joka on jatko-osa aikaisemmin Atari 2600 järjestelmälle tehdylle Pitfall! pelille. Peli julkaistiin Super Nintendo Entertainment System:ille, Sega Mega Drive:lle ja Segan Mega-CD:lle. Pelistä käännettiin myös myöhemmin versiot Sega 32X:lle, Atari Jaguar:ille, sekä PC:n Windows 95 järjestelmälle.

Pelissä pelaaja on Pitfall Harry, Jr joka yrittää pelastaa isäänsä viidakosta. Peli keskittyy Etelä-Amerikan Maya kulttuurii joka sisältää vanhoja temppelin raunioita, tiheää viidakkoa, laavakenttiä ja vesiputouksia. Pelaajan pääasiallisiin aseisiin kuuluvat kivet, pommit ja ruoska. Viholliset koostuvat monista elämistä ja hahmoista, kuten käärmeistä, villisioista, skorpioneista, leopardeista ja monista muista. Pelaaja pystyy ruoskalla heilauttaa itsensä monien kielekkeiden ylitse. Myös viidakolla olevilla liaaneilla pystytään hyppimään ja roikkumaan ilmassa.

Peli on todella kaunista katseltavaa. Kaikki pelin grafiikat on loistavasti toteutettu ja erityisesti pelin animointi on tasohyppelyiden kärkikastia. Hahmon liikkeisiin on todella panostettu ja ne ovat hyvin monipuolisia ja sulavaliikkeisiä.

Peliin on sisällytetty myös alkuperäinen Pitfall! peli, jota pystytään pelata tietyissä tilanteissa riippuen pelin versiosta.

YouTube video Pitfall: The Mayan Adventure pelistä

Pitfall: The Mayan Adventure, 8.0 out of 10 based on 6 ratings
Pitfall: The Mayan Adventure koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

23.10.2012

Jätä kommentti