VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.6/10 (5 ääntä )

Pinball Fantasies


Pinball Fantasies on Digital Illusionsin vuonna 1992 kehittämä flipperi-peli ja se on jatko-osa Pinball Dreams:lle. Myöhemmin vuonna 1995 ilmestyi Fantasies:lle jatko-osa Pinball Illusions.

Alunperin peli julkaistiin Amigalle 3-levykkeen muodossa. Myöhemmin tuli versiot PC:lle, Super Nintendolle ja Game Boy:lle. 2009 vuonna peli saapui puhelimiin kun se julkaistiin iPhonelle. PSP:lle peli julkaistiin lokakuussa 2009 ja PS3:lle tehtiin PSP emulaattori jonka avulla peliä pystyi pelaamaan Playstation 3:lla.

Pelissä on 4 kenttää.

  • Party Land
  • Speed Devils
  • Billion Dollar Game Show
  • Stones `n  Bones

Party Land kenttä on keskittynyt huvipuisto teemaan jossa sanat PARTY tai CRAZY täytyy sytyttää jotta pääsee high-score tilaan. Tämä on pelin helpoin kenttä joka johtuu siitä että kentässä on useita paikkoja mistä saa paljon pisteitä mm. Arcade ja Loop Ramp. Tämä kenttä on mukana Shareware julkaisussa.

Speed Devils vie pelaajan autokilpailujen pariin. Pelaajan täytyy ohittaa pelissä muita kilpa-autoja ja nostaa sijoitustaan ykköseksi. Tämä rata ja Billion Dollar ovat ainoat jotka antavat pelaajalle normaalipelissä vapaa-pallon. Muissa radoissa täytyy ensin rikkoa piste-ennätys.

Billion Dollar Game Show kentässä pelaaja pelaa palkinnoista. Kenttä on pelin vaikein, koska pelaaja menettää palkinnot jos pallo hävitään paitsi jos kaikki kolme palkintovaloa palavat.

Stone `n Bones kentässä pelaaja seikkailee kummistalon maisemissa. Pelissä pelaajan tavoite on päästä 8 enemmän pisteitä antavaan pelitilaan sytyttämällä STONEBONE kohteita. Kenttä on parhaiten pisteitä antava kenttä ja Piste-ennätys onkin huikeat 44,757,345,572,500.

 Pinball Fantasies Youtube-video

Pinball Fantasies, 8.6 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Henkka

Peliarvostelu kirjoitettu:

28.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti