VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 4.5/10 (2 ääntä )

Persian Gulf Inferno


Persian Gulf Inferno on Parsec Softwaren kehittämä ja Innerprise Softwaren 1989 julkaisema toimintapeli, joka julkaistiin Amiga, Atari ST, Commodore 64 käyttöjärjestelmille.

Lähi-Idässä 1990 terroristijärjestö on kaapannut suuren öljyvaraston ja uhkaa räjäyttää ydinaseen tuhoten koko paikan. Maailman talous on vaarassa luhistua kaaokseen ja pelaajan tehtävänä on estää terroristien aikeet.

Pelissä pelaaja ohjastaa agenttia läpi öljyntuotantolaitoksen etsien tarvikkeita ja avaimia, joilla saadaan aukaistua ovia. Hahmo pystyy kävelemään portaita tai menemään hissillä seuraaviin kerroksiin. Huoneiden välillä on pienempiä ovia, joita voidaan tutkia ja löytää aseita ja lisää ammuksia. Pelissä voidaan käyttää kolmea eri asetta: Pistooli, Haulikko ja Uzi. Vastaan tulee terroristeja, jotka huutelevat ja ammuskelevat. Alkuvaiheessa peli tuntuu hieman hidastempoiselta, mutta hieman pidemmälle edetessä alkaa laajamittaiset tulitaistelut terroristien kanssa ja ruumiita alkaa tulemaan, kuin sieniä sateella. Graafisesti peli ei ole parhaimmasta päästä, mutta hahmojen animointi ja tunnelma on saatu toteutettua melko todentuntuiseksi. Äänimaailmaa kruunataan laukaustenvaihdon ohella kuulevista terroristien erilaisista huudoista. Valitettavasti peli on melko lyhyt, eikä siinä ole paljoa pelattavaa.

Kuvankaappauksia Persian Gulf Inferno pelistä

Persian Gulf Inferno, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

13.10.2018

Jätä kommentti