VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.3/10 (13 ääntä )

Panzer General tiedoston lataus
Lataa Panzer General
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Panzer General


Panzer General on Strategic Simulationsin 1994 PC:lle julkaisema toisen maailmansodan strategia- ja simulaatiopeli, missä pelaaja pääsee ohjailemaan taistelutantereella tapahtuvia tankkitaisteluita.

Panzer General on vuoropohjainen peli, jossa panssarivaunujen liikuttelu tapahtuu kartalla olevilla hexagon ruuduilla. Peli sisältää erilaisia taisteluskenaarioita liittoutuneiden ja Saksan puolella, sekä yksinpelikampanjan missä pelaaja asettuu saksalaisten puolelle liittoutuneita vastaan. Skenaarioissa osa taisteluista pohjautuu aitoihin toisen maailmansodan taisteluihin.

Panzer General sisältää yhteensä 38 erilaista taistelua aidoista ja fiktiivisistä toisen maailmansodan taisteluista. Campaing modessa taistelut avaavat seuraavan taistelun lukituksen.

  • Poland (1939)  Puolasta Norjaan.
  • North Africa (1941) Afrikasta lähi-itään.
  • Barbarossa (1941) Hyökkäys Venäjän rajan yli Moskovaan.
  • Husky (1943) Liittoutuneiden rantaantuminen Sisiliaan ja siitä sodan loppuun asti.
  • Kharkov (1943) Kevään puolustustaistelut saksassa sodan lopulla.

Eri taisteluiden tavoitteet vaihtelevat esim taistelun voitosta aina linjojen pitämiseen. Tehtävänä saattaa olla esim voittaa vihollinen tiettyjen vuorojen sisällä, tai linjojen pitäminen tiettyissä vuoroissa.Campanjapeleissä tiettyjen taisteluiden voitto saattaa merkitä historian kulkua eri tavalla, kuten puolustusvoitto 1940 ranskassa antaa pelaajalle mahdollisuuden hyökkää Britanniaan. Jos pelaaja valloittaa Britannian, tai Moskovan onnistuneesti, antaa se pelaajalle mahdollisuuden hyökkää Washingtoniin.

Peli sisältää useita erilaisia taktisia ominaisuuksia, joissa tietyt yksiköt ovat tehokkaampia eri yksiköitä vastaan, ja taas haavoittuvaisempia toisia. Esimerkkinä poteroissa olevaa vastusta on pehmitettävä aluksi tykistöllä. Ennen hyökkäystä jalkaväen tai panssarintorjuntajoukkojen kimppuun on heidän takanaan oleva tykistö hoideltava. Jos tämä ei onnistu tankeilla, on se mahdollista tehdä myös ilmaiskuilla. Pelissä on otettu myös salamasodan taktiikat hyvin huomioon missä tankeilla voidaan puskea läpi vihollisen ja tämän jälkeen alkaa harventaan vihollisen joukkoja.

Panzer General Youtube video pelistä :

Panzer General, 7.3 out of 10 based on 13 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

23.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti