VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.7/10 (7 ääntä )

Operation Wolf

Operation Wolf Keskitysleiri

Operation Wolf on Taiton 1987 tekemä toimintapeli, jossa pelaaja toimii kommandona erikoisjoukkojen mukana. Peli julkaistiin alustoille: Arcade, Nintendo Entertainment System, Sega Master System, ZX Spectrum, MSX, Commodore 64, Amstrad CPC, Amiga ja Atari ST.

Pelin juonena erikoisjoukot lähtevät pelastamaan keskitysleiriltä viittä panttivankia. Peli on jaettu kuuteen eri osuuteen: kommunikaatiokeskus, viidakko, kylä, ruutivarasto, keskitysleiri ja lentokenttä.

Kuvakulma on pelaajan silmistä, eikä itse hahmoa ole nähtävissä. Kuvakulma vierii tasaisesti sivulle, kun vastaan juoksee silmitön määrä vihollisen sotilaita ja armeijan kalustoa. Pelaaja pystyy käyttämään vihollisia vastaan aseita ja pommeja. Pelissä pelaajalla on rajalliset määrät panoksia, joten silmitön räiskiminen ei ole kannattavaa. Ratojen edetessä tilanne muuttuu entistä tukalammaksi ja pelaaja kaataa yksin jo patalioonan verran sotilaita. Itse viholliset koostuvat sotilaista, jotka voivat ilmaantua näkökenttään ilmasta laskuvarjolla, juosten sivuilta tai kurkkien piilopaikoista. Sotilailla on käytössään veitsiä, kranaatteja ja konetuliaseita. Vihollisen sotakalustoon kuuluu lähes kaikenlaisia härveleitä aina hyökkäysvaunuista helikoptereihin, jotka voivat ampua raskailla konetuliaseilla ja ohjuksilla. Radalla saattaa vaeltaa myös siviilejä, joihin ei saa osua. Radalla esiintyvistä tynnyreistä, laatikoista ja eläimistä pelaaja saa käyttöönse lisää panoksia ja kranaatteja. Pelin viimeinen osuus poikkeaa hieman aikaisemmista radoista, siinä lentokentällä liikkuu vierivä lentokone, jonka perässä juoksee panttivankeja. Pelaajan on suojattava panttivankeja, kunnes kaikki panttivangit ovat juokseet lentokoneeseen. Kun peli on läpäisty, alkaa se uudelleen erittäin vaikealla vaikeustasolla.

YouTube video Operation Wolf pelistä:

Operation Wolf, 7.7 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

29.1.2014

Jätä kommentti