VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (4 ääntä )

Nosferatu


Nosferatu (ノスフェラトゥ) on SETA Corporationin 1994 SNES:ille tekemä ja julkaisema toimintapeli, missä nuori mies päätyy Nosferatun linnaan pelastaakseen tyttöystävänsä ja voittaakseen Nosferatun lopullisesti.

Pelin alussa esitetään animaatio, missä kerrotaan tarina, kuinka Nosferatu muuttuu joka yö lepakoksi tai sudeksi ja vaanii ihmisverta. Tällä kertaa Nosferatun uhriksi jää tyttöystäväsi joka viedään Nosferatun linnaan vangiksi. Sankarimme päättää uhmaa kohtaloaan ja lähteä linnaan, josta kukaan ei vielä ole palannut elävänä takaisin.

Pelin fysiikka ja toiminnot muistuttavat kovasti Flashback ja Prince of Persian, mutta positiivisella tavalla. Animoin liikkeet ja hahmojen grafiikat on tehty näitä pelejä paremmin. Pelissä pelaaja taistelee vihollisia vastaan pelkillä lyönneillä ja potkuilla. Peli sisältää myös kohteita, joita voidaan liikuttaa ja näiden avulla ratoihin on saatu enemmän puzzleja.

Pelissä esiintyy vihollisina kauhuteemaan liittyen zombeja, aaveita ja muita pahoja olentoja. Loppuvastuksina ratojen päätyttyä esiintyy mm. ihmissusi ja hirviömies. Pelissä kerätään samalla myös kristalleja, jotka vaikuttavat pelaajan voimiin. Pelissä on 3 erilaista kristallityyppiä, joista punainen kristalli antaa voimia, vihreä kristalli palauttaa pelaajan energian ja sininen kristalli nostattaa energiamäärän maksimirajaa. Radalla esiintyvät tiimalasit lisäävät pelaajan aikaa.

Nosferatu Youtube video pelistä :

Nosferatu, 6.0 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

12.1.2012

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti