VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (2 ääntä )

Ninja Rabbits tiedoston lataus
Lataa Ninja Rabbits
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Ninja Rabbits

Ninja Rabbits Metsä Taistelu Tappelu Eläimet

Ninja Rabbits on MicroValuen vuonna 1991 tekemä toimintapeli, joka julkaistiin Commodore 64, Atari ST, Amiga 500 ja MS-DOS alustoille. Pelistä tehtiin myös jatko-osa International Ninja Rabbits.

Ninja Rabbits pelissä pelaaja ohjaa tuntematonta ruskeakarvaista jänistä, jolla on ninjapuku päällä ja aseenaan keppi. Pelissä kuvaruudun yläosassa porkkana ilmaisee jäniksen energiamäärän, joka vähenee sitä mukaan, kun viholliset saavat osumaa pelaajaan. Kun porkkana on täysin kaluttu, tipahtaa jänis maahan ja pelaaja menettää yhden elämän. Pelaajalla on alussa käytössään kolme elämää, mutta edetessään peliä voidaan hankkia lisäelämiä. Luonnollisesti peli on päättynyt jos kaikki elämät ovat loppuneet ja viimeinen porkkana  kaluttu. Pelin radoissa pelaaja etenee vain ja ainoastaan oikealle, eikä hahmo voi kääntyä olenkaan toiseen suuntaan. Paikoitellen pelaaja pääsee laskeentumaan maan alapuolelle luolastoihin, jotka ovat näemmä jäniksenkoloja. Luolastoissa pelaajan on vihollisten lisäksi väisteltävä katosta tipahtelevia kivenmurikoita.

Aseenaan jäniksellä on käytössään iskut nyrkeillään, karatepotkut jaloillaan, sekä lyömäaseenaan keppi. Pelin viholliset koostuvat lentävistä lohikäärmeistä, kadulla vaeltavista kovanaamoista, ninjoista, mäyristä, karhuista, sammakoista ja monista muista metsän eläimistä, joilla kaikilla tuntuu olevan jotain jäniksiä vastaan. Taisteluissa iskujen lomassa eläimiltä roiskahtelee myös veret punaisten pikseleiden muodossa. Taistelut tapahtuvat aina yksi vihollinen kerrallaan ja joukkotappelussa saattaa ensimmäisen vihollisen takana seistä pieni jono vastustajia odottamassa omaa vuoroaan tappelussa.

Ninja Rabbits kärsii monista ongelmista, kuten huonosta pelattavuudesta,  ankeista taustaväreistä ja maisemistaan, sekä hitaasta ja ankeasta animoinnista. Jostain syystä osa hahmon animaatioista, kuten kiipeäminen tikapuista on jätetty kokonaan pois. Hahmojen vartalot eivät liikahda ollenkaan esim. karatepotkuja tehtäessä ja taistelut usein näyttävät kuin tikku-ukot tappelisivat.. Pelistä jää amatöörimäinen kuva ja se on selkeästi tuotettu pienellä budjetilla nopeasti kasaan.

YouTube video Ninja Rabbits pelistä

Ninja Rabbits, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

13.4.2013

Jätä kommentti