VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.6/10 (18 ääntä )

NHL Hockey tiedoston lataus
Lataa NHL Hockey
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

NHL Hockey


NHL Hockey on EA Sportsin NHL pelisarjan kolmas tuotos ja ensimmäinen PC:n MS-DOS:ille julkaistu versio.

Peli on sarjan ensimmäinen versio jossa on NHL ja NHLPA lisenssit joten kaikki joukkueet ovat omilla nimillään ja pelaajat ovat myös oikeilla nimillään. Which is nice.

Pelissä on 24 joukkuetta, 84 pelin kausi ja playoffit. Kauden päätteeksi voittajaa juhlistetaan palkintogaalassa. Pelaajilla on määriteltyinä voimakkuus, nopeus, laukaisuvoima ja muut. Omien pelaajien luontia ei vielä tässä osassa oltu lisätty ja pelissä ei myöskään tapella,  koska ominaisuus poistettiin tästä versiosta.

Grafiikka ja pelaaminen oli huippulaatua aikanansa. Pelaajat taklasivat ja kotijoukkueen yleisö mylvähteli kun suosikkipelaaja sai taklauksen ja kaatui.

Äänipuoli on midimusiikkeineen ja erikoistehoisteineen myös hyvää. Maalit ilmoitetaan selvällä puheella. Nykyversioissahan on toki jo oman maan selostajat mukana.

Itsellä ensimmäinen lätkäkokemus oli juurikin tästä versiosta. Pelasimme ystäviemme kanssa koko kauden, kaikki 84 peliä välillä toisiamme vastaan ja suurimmaksi osaksi konetta vastaan. Tietty kaikki selvisimme playoffsehin ja siitä vasta kunnon pelit alkoivatkin!

Pelasin ystävääni vastaan finaalissa ja olin jo 0-3 häviöllä peleissä. Olin oppinut kikan jolla pystyin tekemään maaleja ja nousin lopulta 4-3 voittoon finaali-sarjassa. Hävittyään ystäväni otti ja lähti ovet paukkuen ulos ja oli kuulemma viskannut pyöränsäkin ojaan tappion karvaan kalkin vimmoissa.

Hyviä muistoja pelistä ja tulipahan testattua peliä äskettäin. Hauska oli edelleen pelata ja joypadia pystyi myös käyttämään. Muina vaihtoehtoina ovat muuten hiiri ja näppis.

NHL 93 peli Youtube video :

 

 

 

NHL Hockey, 8.6 out of 10 based on 18 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Henkka

Peliarvostelu kirjoitettu:

25.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

3 Vastausta to “NHL Hockey”

  1. Retro-Tonpa sanoo:

    EA Sportsin änärit on aina iskeneet meikäläiseen ja tämä taisi peräti olla se ensimmäinen johon tutustuin. Kerran kun pelaamisen aloitti niin ei sitä olisi halunnu lopettaa ollenkaan.

  2. höhö sanoo:

    Millä ohjelmalla avaatte noi rar tiedostot

Jätä kommentti