VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.5/10 (4 ääntä )

Midnight Resistance


Midnight Resistance (ミッドナイトレジスタンス, Middonaito Rejisutansu) on sivusta käsin kuvattu sotapeli, jonka tuotti Data East 1989. Peli portattiin Sega Mega Drivelle Oceanin toimesta samana vuonna.

Midnight Resistance omaa samankaltaisen pelimekaniikan, kuin contra pelisarja ja peliä pystyy pelaan kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Erikoinen ominaisuus peliä on sen mahdollisuus pelaa pyöritettävällä joystickillä, kuten Ikari Warrior pelissä oli myös mahdollista. Näin pelaaja ohjaa joystickiä pyörittämällä ampumasuuntaa ja itse joystickillä hahmon liikettä. Tämä mahdollisti useiden eri toimintojen tekemisen samanaikaisesti, kuten ampumisen, liikkumisen, hyppimisen ja ryömimisen.

Pelissä pelaaja kerää vihollisen ruumiilta avaimia, joilla pystyy avaan radan lopussa olevia asekätköjä. Pelaaja pystyy kuljettaan enintään kuutta avainta kerrallaan mukana. Kun pelaaja on päässyt radan loppuun, pääsee hän asevarastoon, joka sisältää useita erilaisia uusia aseita. Pelaaja pääsee avaan ovien lukitukset keräämillään avaimillaan. Jos pelaaja kuolee kesken radan, tiputtaa hän kaikki keräämänsä avaimet ja aseet, jotka hän kuitenkin voi kerää takaisin, jos tavarat eivät ole lentäneet kuvaruudun ulkopuolelle.

Pelissä on kahdentyyppisiä aseita, joita pelaaja voi ostaa. Erikoisaseet, jotka korvaatat pelaajan pääaseen eli kiväärin, sekä vara-aseet. Kummallakin asetyypillä on rajalliset ammukset. Kaupasta voi ostaa myös erityyppisiä panoksia aseisiin, jotka käyttäytyvät erillä tavalla.

Peli sisältää yhdeksän eri rataa, joista jokainen omaa erilaiset esteet ja vastoinkäymiset, jotka pelaajan tulee läpäistä. Ennen viimeisiä ratoja pelaajan tulee vapauttaa kidnapatut sukulaisensa, jonka jälkeen tapahtuu lopputaistelu pelin päävastuksen Crimson Kingin kanssa. Peli omaa erilaisia loppuja, riippuen kuinka monta sukulaista pelastetaan.

Midnight Resistance Youtube video pelistä :

Midnight Resistance, 6.5 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

23.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti