VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.9/10 (7 ääntä )

Micro Machines tiedoston lataus
Lataa Micro Machines
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Micro Machines


Micro Machines on pelisarja joka keskittyy leikkiautoilla ajamiseen. Pelin kehitti Codemasters ja se sulkaistiin useille eri alustoille kuten NES, Amiga, Sega Mega Drive, SNES, Game Boy, PS2 ja Sega Game Gear vuosien 1991 ja 2006 välissä. Peli pohjautuu Micro Machines leluautoihin.

Pelin kisat ajetaan tutuissa kodin ympäristöissä, kuten keittiön pöydällä, lipastojen päällä ja muissa hauskoissa maisemissa.

 

Micro Machines

Julkaistiin 1991 NES laitteistolle ja 1993 muille formaateille. Ensimmäinen pelisarja oli ylhäältä kuvattu. Pelin ratojen teemat poikkesivat toisistaan paljon. Jotkin radoista olivat puutarhassa, kun toiset taas biljardipöydällä.

 

Micro Machines 2: Turbo Tournament

Micro Machines 2 peliin oli lisätty erilaisten autojen poikkeavat ajo-ominaisuudet. Peli sisälsi myös ilmatyynyaluksia ja helikoptereita. Peli sisälsi myös muita pelimuotoja, kuten törmäysmoodin, jossa pelaajat saivat pisteitä  törmäämällä toisiinsa. Pelin PC versio sisälsi myös rataeditorin.

 

 

Micro Machines Turbo Tournament ’96

Julkaistiin vain Euroopassa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa Sega Drivelle. Peli oli päivitetty versio Micro Machines 2 pelistä.

 

Micro Machines Military

Micro Machines V3 oli muuttunut 3D grafiikkaan ja mahdollisti 8 pelaajan moninpelisession. Se julkaistiin vuonna 1997 Play Stationille ja myöhemmin 1998 PC:lle. Peli sisälsi suuren määrän erilaisia ratoja, sekä aseita.

 

Micro Machines Youtube video :

Micro Machines, 5.9 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.10.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti