VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 4.8/10 (4 ääntä )

Mickey Mouse : The Computer Game

Mickey Mouse The Computer Game Mikki Hiiri Minipeli Dracula

Mickey Mouse : The Computer Game on Gremlin Graphics yhtyön 1988 tekemä tasohyppelypeli, jossa pelaaja ampuu Disneyn Mikki Hiiri hahmolla vesipyssyllä aaveita korkeassa tornissa. Peli julkaistiin alustoille Amiga 500, Commodore 64, ZX Spectrum, Amstrad ja Atari ST.

Kyseessä on lähinnä lapsille suunnattu yksinkertainen tasohyppely, joka ei sisällä mitään erityistä juonta.
Mikkihiirellä on aseenaan vesipyssy, jolla se voi ampua erilaisia vihollisia tai nuija jolla pystyy hoitamaan brutaalit lähikontaktit. Vastassaan Mikillä on monenlaisia mörköjä kuten aaveita, dinosauruksua ja muita kummajaisia. Nämä monsterit tupsahtelevat satunnaisesti eri puolille huonetta, joita Mikki voi väistellä tai ampua. Tavoitteena on nousta tornia pitkin aina ylemmälle tasolle.

Tornissa nousemisen lisäksi pelissä on pieniä minipelejä, joihin pääsee käyttämällä löydettyjä avaimia lukittuihin oviin. Minipelit on osa kuvattu sivusta käsin ja osa ylhäältä. Minipelit koostuvat esimerkiksi sokkelosta ja pyörivästä liukuhihnasta. Kuvakulman vaihtuessa aihealue kuitenkin pysyy samana: hakkaa vastustajia vasaralla ja ammu vesipyssyllä.

Vastustajien ampuminen on paikoittain hieman turhauttavaa, varsinkin kapeissa käytävissä, missä monsterit sattuvat ilmaantuvan suoraan yläpuolelle. Mikki voi ampua vain ylös, alas ja sivuille joka pakottaa pelaajan juoksuttaan hahmoa eri suuntiin osuakseen vihollisiin. Graafisesti peliä ei voida kehua, äänimaailma on puutteellinen ja musiikit hyvinkin ärsyttäviä.

Youtube Video Mickey Mouse : The Computer Game pelistä

Mickey Mouse : The Computer Game, 4.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

9.9.2013

Jätä kommentti