VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.0/10 (4 ääntä )

MechWarrior


MechWarrior on ensimmäinen peli BattleTech sarjasta. Ensimmäisessä MechWarrior pelissä pelaajalla on mahdollisuus pelaa vapaasti peliä, toisin kuin uudemmissa osissa, joissa peli kulkee enemmän putkimaisesti. Pelissä voi halutessaan valita minkä tehtävän suorittaa, voi ostaa tai myydä aseita, sekä mechin osia. Pelaajalla on kuitenkin mahdollisuus seuraa roolipelimäisen tarinan, joka kuljettaa pelaajan viiden vuoden seikkailuun pelimaailmassa.

Pelin juonena Mechsoturi Gideon Braver Vandenburgin perhe on murhattu ja hänen valtansa anastettu. Vallankaappauksen myötä pelaajan tehtävänä on kerää kasaan uusi armeija ja kostaa perheensä murhenneille tyranneille.

Peli pohjautuu kolmeen erilaiseen pelitilanteeseen, jotka poikkeavat paljon toisistaan :

  • Roolipeli : Pelaaja voi matkustaa vapaasti kartalla, sekä solmia kontakteja eri paikoissa. Riippuen pelaajan toiminnasta hän kasvattaa mainettaan ja näiden myötä hankkii itselleen haastavampia tehtäviä.
  • Kaupanteko : Kun tehtäviä ei suoriteta joutuu pelaaja varustaan taistelumechejään. Koneita voidaan ostaa, korjaa, sekä varustella paremmaksi. Pelaaja pystyy hankkiin rahaa kauppaamalla mechejä eri planeetoille keräten voitot itselleen. Hyvän maineen omaava pelaaja pystyy myös palkkaan mechsotureita paikallisista baareista.
  • Taistelut : Taistelusimulaatioissa pelaaja suorittaa kontakteista saatuja tehtäviään, jotka poikkeavat toisistaan.  Tehtävinä saattaa olla esim. rakennusten puolustusta, tai vihollisten tuhoamistehtäviä. Simulaatio-osuus on kuvattu silmistä käsin ja pelimaailma on tehty yksinkertaisella 3d vektorigrafiikalla.

Mechwarrior Youtube video :

MechWarrior, 5.0 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

9.11.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti