VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.6/10 (5 ääntä )

Loom tiedoston lataus
Lataa Loom
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Loom


LOOM on LucasArtsin vuonna 1990 tekemä ja julkaisema seikkailupeli, joka on tehty SCUMM-pelimoottorilla. LOOM on neljäs SCUMM-peli, ja poikkeaa muista LucasArtsin peleistä. LOOM:in käyttöliittymä on hyvin pelkistetty, sillä hahmoa ohjataan vain klikkaamalla kohteita, ja pelissä ainoa käytettävä esine on värttinä, jota käytetään loitsumiseen. LOOM on tyyliltään vakava fantasiapeli, kun taas muut SCUMM-pelit ovat melko koomisia. Vuonna 2009 pelistä tehtiin digitaalinen käännös jota jaetaan Steamissa.

Loomin tarina pohjautuu monimutkaiseen fantasiakertomukseen ja kokeelliseen käyttöliittymään. Loomin pulmanratkontatehtävät ovat loogisia ja vaativat enemmän tarkkaaavaisuutta, kuin hoksittimia. Loomissa on mahdollista valita vaikeusasteen, joka vaikuttaa pelissä annettuihin vihjeisiin.

Loomin heikkoutena voidaan pitää sen pituutta, jonka pelaa läpi yhdeltä istumalta noin viidessä tunnissa. Pelillä ei myöskään ole mitään uudelleenpelaamisen arvoa, jollei halua herätellä muuten vain nostalgianystyröitä.

YouTube video Loom pelistä

Loom, 8.6 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

15.10.2012

Jätä kommentti