VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.6/10 (9 ääntä )

Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!


Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! on Sierra Entertainment-yhtiön vuonna 1993 julkaisema graafinen seikkailupeli, joka julkaistiin alunperin MS-DOS:ille ja myöhemmin Windows- ja Macintosh-järjestelmille. Vuotta myöhemmin ilmestynyt CD-ROM-versio uudisti pelin grafiikoita ja lisäsi puhutut äänet. Peli on Leisure Suit Larry -sarjan viides julkaisu.

Päähenkilö Larry Laffer on jälleen sinkku ja kaipaa rakkautta. Hän pääsee sattuman kautta osallistumaan televisiossa näytettävään Stallions-nimiseen deittiohjelmaan, mutta ei pääse treffeille. Lohdutuspalkintona Larry saa matkan kauniita naisia täynnä olevaan La Costa Lotta -nimiseen kylpylään.

Leisure Suit Larry 6 on tyypillinen osoita-ja-klikkaa-tyyppinen seikkailupeli. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja Larry käyttäytyy kuten pelaaja odottaa hänen käyttäytyvän: seuraa pelaajan hiiren napsautuksia, poimii esineitä, käyttää tavaroita ja niin edelleen. Sarjakuvamaiset hahmot näyttävät hyviltä käsinpiirrettyjä taustoja vasten ja naiset ovat kauniita ja seksikkäitä. Aiempien Leisure Suit Larry -pelien tapaan varsinaista seksiä ruudulla ei kuitenkaan näytetä.

Peli ei tuota pettymystä sarjan faneille. Larry on viihdyttävä, vaikka etukäteen tietääkin miten kohtaamiset vastakkaisen sukupuolen kanssa päättyvät. Keskustelut ovat hauskoja ja vitsit voivat olla joskus kornejakin, mutta mitä muuta Larrylta voisi odottaakaan. Pulmien vaikeustaso vaihtelee ja ne voivat olla etenkin pelin loppupuolella hyvinkin outoja. Välillä pelaaja voi huomata harhailevansa ympäriinsä ja ihmetellä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Hauska käsikirjoitus, hyvän näköinen grafiikka ja tarttuva musiikki ovat pelin parhaita puolia. Peliä voi suositella erityisesti Leisure Suit Larry -sarjan faneille, mutta myös uusille pelaajille. Tosikot älkää vaivautuko!

YouTube video Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! pelistä

Viittaukset : http://www.alarik.fi/

Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!, 6.6 out of 10 based on 9 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Alarik

Peliarvostelu kirjoitettu:

19.2.2013

Jätä kommentti