VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.1/10 (7 ääntä )

Laser Squad

Laser Squad - Taistelu pihalla

Laser Squad on MicroIllusions-yhtiön 1989 tekemä vuoropohjainen strategiapeli, jossa pelaaja ohjaa omaa joukkoaan. Peli julkaistiin alustoille: Amiga, Amstrad CPC, Atari ST, Commodore 64, MS-DOS, MSX, ZX Spectrum

Peli muistuttaa kovin X-Com:in UFO pelejä ja omaa paljon samoja ominaisuuksia näistä. Ratojen alussa pelaajan on valittava joukolleen taistelussa käytettävän aseistuksen. Pelattavana on viisi erilaista skenaariota, joissa pelaajalla on vastassaan tietokoneen tekoälyn ohjaama joukko.
Joukon jokaisella jäsenellä on suuri määrä ominaisuuksia, kuten aseenkäsittely, lähitaistelu, voimakkuus, ketteryys, kestävyys, jne. Nämä asiat vaikuttavat hahmon käyttäytymiseen taistelutilanteessa. Hahmojen liikuttelun lisäksi pelaajan tehtävänä on taktikoida ryhmän hyökkäys rakennusten sisälle. Taktikointi on suunniteltava huolellisesti, mutta valitettavasti tämä tekee pelistä hyvin pitkäveteisen. Yhden radan läpäisyyn saattaa mennä hyvinkin pitkä aika.

Toisin kuin UFO-pelit, Laser Squad on kuvattu suoraan edestä. Isometrinen kuvakulma ei anna yhtä hyvää graafista ulkoasua, kuin X-Com:in UFO pelit.

YouTube video Commodore 64 version Laser Squad pelistä

Laser Squad, 6.1 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

7.8.2014

Jätä kommentti