VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.8/10 (6 ääntä )

Lands of Lore

Lands of Lore Hahmovalinta

Lands of Lore eli lyhennettynä LoL on Westwood Studiosin tuottama roolipeli, josta tehtiin 3 eri osaa. Pelit julkaistiin Virgin Interactiven toimesta 1993-1999. Peli vastaa tyyliltään Dungeon Masters pelejä, mutta Lands of Loressa on suoraviivaisempi tarinankerronta ja juoni mukana.

Lands of Lore: Throne of Chaos on tehty jatko-osaksi Eye of The Beholder 2 hengessä, mutta yllätti pelaajat jokaisella osa-alueellaan. Peli rikkoi rajoja mahtavilla grafiikoillaan, musiikkiraidallaan, käyttöliittymällään, sekä loitsujen myötä.

Throne of Chaos alkaa kun King Richard saa hälyttävän viestin. Scotia, tuo hullu velho on viimein saanut käsiinsä maskin joka on muinainen taikavoimia sisältävä artefakti, joka antaa velholle voimat ottaa minkä muodon tahansa. King Richard valtuuttaa välittömästi mestarinsa, eli pelaajan lähteen tehtävälle tuhota Scotia. Pelaaja voi valita alussa neljästä eri hahmosta kenellä pelaa peliä, joilla jokaisella on omat ominaisuudet taikuuden ja taisteluiden suhteen. Pelissä liikkuminen on tehty suurentamalla edessä olevaa maisemaa, joka antaa vaikutelman, että pelaaja liikkuisi kolmiulotteisesti kartalla. Pelissä liikutaan metsissä ja luolissa, jotka ovat hyvin sokkelomaiset ja pelaaja joutuu usein eksyksiin kartalla. Peli on kokonaisuudessaan Roolipelaajien unelma, joka sisältää kaikkea mahdollista, mitä roolipeliltä voi toivoa.

Lands of Lore pelisarjan pelit :

  • Lands of Lore: The Throne of Chaos (1993)
  • Lands of Lore: Guardians of Destiny (1997)
  • Lands of Lore III (1999)
Kuvankaappaukset Lands of Lore: The Throne of Chaos pelistä :
Lands of Lore: The Throne of Chaos pelistä Youtube video :
Lands of Lore, 6.8 out of 10 based on 6 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

3.1.2012

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti