VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.8/10 (5 ääntä )

Kung-Fu Master


Kung-Fu Master on 1984 tehty tappelupeli, jota kehittivät Irem Japanin myyntiin, sekä Data East Pohjois-Amerikan julkaisuun. Peli julkaistiin alkujaan archadepeliksi ja siitä on tehty käännökset alustoille Atari 2600, Atari 7800, Amstrad CPC, Apple II, BeOS x86, Commodore 64, DOS, Java, Linux, NES/Famicom, MSX, PlayChoice-10, Sega SG-1000, Sinclair ZX Spectrum ja Windows.

Pelissä Thomaksen (Pelaaja) tyttöystävä on kidnapattu Mr.X:n toimesta Pahuuden temppeliin ja Thomaksen on selvittävä läpi viiden kerroksen pelastaakseen tyttöystävänsä.

Pelissä pelaajan on mahdollista potkia ja lyödä vastustajia seisaalta, kyykyssä ja hypyissä. Hahmon lyönnit ovat tehokkaampia, kuin potkut, mutta ne kantavat lyhemmälle ja ovat näin hankalampia. Pelin vastustajat koostuvat monista eri vihollisista joilla on eri ominaisuuksia kuten kuristusotteet, lyönnit ja aseet. Yleensä normaalit viholliset tipahtavat jo yhdestä iskusta, kun pomovastuksia vastaan joutuu kamppailla pidempään. Pelaajan on myös osassa radoista taisteltava tippuvia ruukkuja, käärmeitä, lohikäärmeitä, palloja ja myrkyllisiä koiperhosia vastaan.

Pelin temppeli sisältää viisi rataa, joissa jokaisen lopussa on pomovastus. Lisäksi radoissa on aikarajoite, jonka puitteissa rata on läpäistävä tai pelaaja menettää yhden elämän. Kun pelaaja on päässyt läpi kaikki viisi rataa, alkaa peli alusta vaikeammalla vaikeustasolla.

Iremin 1988 tehty Vigilante-pelin tuli olla Kung-Fu Masterin jatko-osa. Pelityyli on lähes sama, mutta pelipaikkana toimii New York ja pelaajan on pelastettava tyttöystävänsä skinejen kynsistä.

 Kuvankaappauksia pelistä

YouTube video Kunf-Fu Master pelistä

Kung-Fu Master, 6.8 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

9.12.2013

Jätä kommentti