VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (9 ääntä )

Knight Rider

Knight Rider - Alku valikko

Knight Rider on Acclaim yhtiön 1988 tekemä autopeli Nintendo Entertainment System konsolille. Peli pohjautuu Ritari Ässä nimiseen TV-sarjaan, jossa David Hasselhoff näytteli.

Pelin juonena terroristit ovat vallanneet yhdysvalloissa sijaitsevan armeijan tukikohdan. Vain yksi kiharahiuksinen mies ja puhuva auto voivat jahdata terroristeja halki USA:n ja estää heidän aikeensa. Pelissä on aikaraja, joka pakottaa pelaajan tekemään nopeita ratkaisuja. Pelaajan autolla KITT:illä on varusteena suojat, jotka kuitenkin liiallisesta törmäilystä ja vihollisen tulituksesta heikkenevät ja lopulta auto hajoaa. Pelaaja voi menettää elämänsä myös jos KITT:istä loppuu bensa tai aikarajoitukset tulevat vastaan. Paikoitellen liittolaiset voivat antaa pelissä lisää aikaa, suojia tai polttoainetta. Pelaajan yksi tärkeistä tehtävistä onkin tunnistaa vastassa oleva kohteet, ovatko ne siviileitä, liittolaisia vai vihollisia.

Graafisesti pelin ajo-osuus on kuvattu auton ohjaamosta käsin. Vastaan tulee monenlaisia autoja, joita pelaajan on ammuttava tai väisteltävä. Tehtävät vaativat lähinnä nopeaa tunnistusta ja reagointia. Ajo-osuuden ruudunpäivitys on heikohko, joten monet tilanteet ovat hieman epäselviä. Pelin äänimaailma koostuu 8-bittisestä pilinästä ja sihinästä joita ei voida kehua. Valitettava asia on myös se, että peli toistaa itseään liikaa, eikä Ritari Ässässä ja pelissä ei ole muuta samaa, kuin teema ja nimi.

YouTube video Knight Rider / Ritari Ässä pelistä Nintendolla

Knight Rider, 6.0 out of 10 based on 9 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

14.9.2013

Jätä kommentti