VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 4.5/10 (2 ääntä )

J-Bird


J-Bird on Orion Softwaren 1983 tekemä pulmanratkontapeli missä pelaajan on ohjattava lintua pyramiidissa muuttaen pyramiidin palikoiden väriä ja väistellen vihollisia.

J-Bird pelissä pelaaja ohjastaa karmivan näköistä lintua pyramiidissa. Linnulla voi hyppiä pyramiidin palikoita pitkin vain viistosuuntiin. Lintu ei voi hypätä sivulla olevan palikan päälle. Jokainen hyppy pyramiidissa olevan palikan päälle muuttaa palikan värin. Tehtävänä on hyppiä läpi pyramiidin kaikki palikat muuttaen koko pyramiidin eri väriseksi. Pyramiidiin ilmestyy kuitenkin vihollisia kuten käärmeitä, palloja, sammakoita ja mustia kissoja, jotka yrittävät syödä linnun. Pyramiidiin ilmestyy myös bonusesineitä, kuten siivet joilla lintu voi lentää vihollisten yli, tai sininen pallo, joka pysäyttää ajan ja antaa pelaajalle hetkellisesti kuolemattomuuden. Jokainen vihollinen käyttäytyy eri tavalla. Pallot tippuvat aina ylhäältä alas, kissat nousevat alhaalta ylös ja käärmeet ovat hitaita ja pomppivat joka suuntaan, sammakot ovat nopeita ja pomppivat alhaalta ylös. Jokaisen radan jälkeen vaikeustaso kasvaa lisääntyvällä vihollismäärällä. Peli sisältää pistelistat jonka avulla voi kilpailla pisteistä kaveria vastaan.

J-Bird peli on graafisesti karkean näköinen, mutta valmistusvuosikin on sen mukainen. Peli käyttää ääninään pc-speakerin piippauksia. Peli on tarkoitettu lähinnä pikkupeliksi hetkelliseen pelaamiseen esim. tauoilla.

Youtube video J-Bird pelistä :

J-Bird, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

5.9.2012

Jätä kommentti