VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.3/10 (7 ääntä )

It Came From The Desert


It Came From The Desert on Cinemawaren 1989 alunperin Amigalle julkaistu toimintapeli, joka pohjautuu 50-luvun Hollywoodin B-luokan kauhuelokuvaan. It Came From The Desert oli Cinemawaren yksi parhaimmista peleistä ja se oli ehdolla SPA Game of the Year palkintoon 1990.

Pelissä pelaajan on 50-luvun amerikkalaisen pikkukaupungin asukas joka näkee meteoriitin iskeytyvän maahan, jonka jälkeen alkaa kaupungilla tapahtua kummia. Kukaan kaupungin ihmisistä ei usko tapahtumia eivätkä suostu auttaan pelaajaa. Tehtävänä onkin kerätä erilaisia todisteita kaupungista ja toimittaa ne laboratorioon, jotta ihmiset saadaan ymmärtään, että kaupungissa ei ole kaikki kohdallaan. Jos kaupunki saadaan vakuutettua jättiläismuurahaisten hyökkäyksestä, saadaan tueksi poliisivoimat, kuin myös armeijan panssarit ja lentokoneet.

Peli on hyvin monipuolinen ja se sisältää esim lentokoneilla lentämistä, Muurahaisten räjäyttelyä dynamiitillä ja kranaateilla, autolla ”pelkuria” ottamista, kuin myös pistoolilla muurahaisten ampumista.

Pelin gratiikat ovat todella kauniit sen ajan mittapuulla ja äänimaailma on selkäpiitä karmivaa hyvällä tavalla. Taustamusiikki todellakin tuo jäätävän kylmän tunnelman peliin ja synnyttää entistä enemmän pelaajaan pakokauhua, kun muurahaisia valuu aavikolla kimppuun joka suunnasta.

 

It Came From The Desert Youtube video pelistä :

It Came From The Desert, 8.3 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

16.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Yksi vastaus to “It Came From The Desert”

  1. Retropelit.fi sanoo:

    Tämä peli oli aikoinaan kova sana. Tuli vietettyä useita iltoja pelin parissa. Loistava kokonaisuus ja hyytävä elokuvamainen kauhutrilleri.

Jätä kommentti