VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.8/10 (4 ääntä )

Impossible Mission


Mission: Impossible on Dennis Caswellin ohjelmoima ja Epyxin 1984 julkaisema sivusta kuvattu toimintapeli, joka julkaistiin ensimmäisenä Commodore 64:selle. Pelistä tehtiin myös 1988 jatko-osa Impossible Mission II

Pelissä toimitaan salaisena agenttina jonka tehtävänä on estää pahan neron aikeet. Pelaajan on juostava aikaa vastaan ja läpäistävä Atombenderin linnakkeen, joka on täynnä robotteja ja erilaisia ansoja. Linnakkeesta täytyy kerää salasanan palasia, jotka pelaajan on koottava lopuksi yhdeksi lopulliseksi salasanaksi, jotta valvontahuoneen ovi saadaan auki.

Jokainen pelin pelaamiskerta on uniikki johtuen salasanojen ja robottien satunnaisesta arpomisesta uusille paikoille.

Peli sisältää vain kahden tyyppisiä vihollisia.

Toiset robotteja jotka muistuttavat kovasti Star Wars:in R2D2:sta. Joillain roboteilla on sähköinen runko ja toisilla mahdollisuus ampua lyhyen sähköimpulssin. Jotkin roboteista liikkuvat itsenäisesti tiettyä rataa pitkin, toiset ovat paikallaan, kun toiset taas jahtaavat pelaajaa.  Myös robottien erilaiset kyvyt ja liikkeet ovat jokaisella pelikerralla erilaiset.

Toiset viholliset ovat leijuvia sähköisiä palloja.  Jotkin näistä palloista seuraavat pelaajan liikkeitä. Jos vastaava pallo kohtaa robotin se häviää.

Pelaajalla on aikaa kuusi tuntia kerää kaikki 36 palapelin palasta. Jokaisella kerralla kun pelaaja kuolee 10 minuttia katoaa peliajasta. Palapelin palat on järjestetty neljää eri ryhmään. Pelin paras strategia on pyrkiä oleen kuolematta keinolla millä hyvänsä, kun samalla käydään huoneita läpi järjestyksessä.

Impossible mission Youtube video :

Impossible Mission, 5.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

24.10.2011

Yksi vastaus to “Impossible Mission”

  1. impivaara joonas sanoo:

    Pienenä kun tätä pelasi, niin oli aika pihalla pelin sisällöstä mitä pelissä tuli tarkalleen tehdä jotta sen pääsi läpi. Liian vaikea peli perheen nuorimmille.

Jätä kommentti