VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.8/10 (13 ääntä )

Ice Hockey NES


Ice Hockey (アイスホッケー) on Nintendon 1988 kehittämä ja julkaisema jääkiekkopeli joka tehtiin NES 8-bittiselle konsolille. Peli julkaistiin ensimmäisenä Japanissa ja myöhemmin Pohjois Amerikassa ja muissa maissa. Alunperin peliä jaettiin Nintendon Family Computer Disk systems paketissa ja myöhemmin myös Wiin paketeissa.

Pelin säännöt menevät pitkälti oikeiden jääkiekkosääntöjen mukaisesti, tavoitteena saada kiekko vastustajan maaliin. Pelaajat koostuvat poikkeuksellisesti vain neljästä kentällä pelaavasta pelaajasta, sekä maalivahdista. Pelissä on kolmea erilaista pelaajatyyppiä, joilla on omat ominaisuudet. Pelin kiekkokaukalot ovat identtisiä toisiinsa nähden ja peli sisältää vain kuusi eri joukkuetta : Usa, Ruotsi, Puola, Kanada, Neuvostoliitto, Tsekoslovakia.

  • Lihavat pelaajat

Lihavat pelaajat ovat voimakkaita ja kovia lämään kiekkoa, mutta ovat hitaita luistelijoita. Lihavat pelaajat ovat myös hyviä taklauksissa, mutta huonoja aloituksissa.

  • Normaalit pelaajat

Normaalit pelaajat ovat lihavan ja laihan pelaajan välimuoto ja omaavat keskivertoiset taidot kaikissa osa-alueissa.

  • Laihat ja pitkät pelaajat

Laihat ja pitkät pelaajat ovat nopeita luistelijoita, mutta heikkoja lämään kiekkoja. Laihat pelaajat ovat myös hyviä aloituksissa ja voittavat usein kiekon itselleen. Laihat pelaajat ovat myös huonoja taklaan muita pelaajia.

Ice Hockey (NES )Youtube Video :

Ice Hockey NES, 7.8 out of 10 based on 13 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.1.2012

Jätä kommentti