VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 3.3/10 (3 ääntä )

Hook


Hook ”koukku” on Ocean Softwaren 1991 julkaisema seikkailupeli, joka perustuu Disneyn tekemään saman nimiseen elokuvaan. Peli myötäilee alkuosuudessa pitkälle koukku elokuvan tarinaa, joten on suositeltavaa katsoa itse elokuva, jos et ole sitä ennen nähnyt.

Kuten elokuvassa myös pelissä lapsesi ovat kaapattu kapteeni koukun toimesta joka janoaa kostoa. Helinän avulla päästään Mikämikä maahan, jossa tehtävänä on palauttaa vanhat Peter Pan:in voimat takaisin. Tämän osuuden jälkeen peli ei enään myötäile itse elokuvaa.

Peli jatkuu rannikkokaupungissa missä suoritetaan erilaisia tehtäviä. Ensitöikseen sinun on hankittava merirosvoasu ja pyrkiä merirosvoksi. Tämä kuulostaa hieman Monkey Island pelisarjalta, mutta Hook ei kuitenkaan ole lähellekkään sitä mitä Monkey Island oli.

Pelin äänitehosteet ovat pelkistettyjä klikkauksia ja muita efektejä. Musiikit ovat meneviä, muttei mitään mestariteoksia. Pelin värimaailma on ehkä hivenen liian oranssinen. Pelin läpäisee vaihtelevasti muutamasta tunnista yhteen päivään. Peli on kuitenkin liian lyhyt ja aivopähkinät liian helppoja.

 

Hook, 3.3 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

21.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti