VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (11 ääntä )

Hat Trick


Hat Trick on Bally Senten kehittämä ja Capcomin julkaisema (1987)  Atari 7800 alustalle tehty  1-2 pelaajan jääkiekkopeli. Peli käännettiin myös Commodore 64 ja MS-DOS versioina, sekä Arcade kolikko versiona jo 1984.

Itse pelissä ohjataan pelaajaa ja maalivahtia yhtä aikaa, joka saattaa kuulostaa kyllä oudolta, mutta toimii jollakin lailla.  Pelissä on yksi kolmen minuutin erä ja jos erä päättyy tasapeliin mennään jatkoajalle, joka kestää yhden minuutin, jos jompi kumpi tekee minuutissa ns.voitto maalin peli loppuu siihen heti, jos jatko aikakin päättyy tasatulokseen ei mennä rangaistuslaukauksiin enään vaan peli loppuu tasatulokseen. Pelin vaikeusasteen  voi valita noviisi, normaali, ja expertti. Pelissä tulos taululla näkyy aika, maalivahtien torjunnat, sekä tehdyt maalit.

Kaksinpelinä kaveria vastaan peliä on ihan mukava pelata. Graafiikaltaan peli ei ole mestariteos, eikä äänimaailmakaan ole kehuttava, mutta kaksinpelinä peli on hyvä. Kaukaloon jäähän jää luistimien terän jäljet missä kohtaa luistelee . Yksin pelinä vaikeusasteena expertti  tietokonetta vastaan peli on kyllä vaikeampi ja saa kyllä pelata, että tietokoneen voittaa.

 

Hat Trick, 6.3 out of 10 based on 11 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Jouni_P

Peliarvostelu kirjoitettu:

21.10.2012

Jätä kommentti