VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.4/10 (8 ääntä )

Harley-Davidson: The Road to Sturgis

Harley-Davidson Road To Sturgis Easy Rider Harrikka

Harley-Davidson: The Road to Sturgis on Incredible Technologiesin 1990 tekemä moottoripyöräpeli, missä pelaajan tulee ajaa nimensä mukaisesti Harley-Davidson merkkistä moottoripyörää.  Peli julkaistiin Amigalle ja Atari ST:lle.

Pelissä pelaaja astuu harrikkamiehen hikisiin bootseihin päämääränään moottoripyörätapahtuma Sturgis South Dakotassa, johon pelaajan on päästävä kymmenessä päivässä ajamalla moottoripyörällä maaseudun halki. Peli ei keskity pelkästään moottoripyörällä ajamiseen, vaan pelaaja voi kustomoida moottoripyöräänsä matkan varrella olevilla huoltoasemilla. Moottoripyörään voi ostaa uusia ja tehokkaampia osia, kuin myös koriste-esineitä aina ohjaustangon hapsuista kuljettajan vaatetusta myöten. Pelissä on muutamia häiritseviä kohtia, kuten klikkaamalla huoltoaseman kassaan pelaaja ryöstää sen ilman mitään varoitusta. Huoltoasemalta lähdettäessä pelaajan tulee väistellä tiellä olevia kiviä, vastaantulevia autoja, sekä varottava ajamasta ylinopeutta, ainakin jos poliisit ovat lähettyvillä. Tien varressa tulee vastaan aika-ajoin naisautoilijoita joilla on auto hajonnut tien varteen. Pelaaja voi ottaa kyytiin naisen, jolta saadaan matkaan tarvittavat bensarahat. Jos pelaaja kaatuu tarpeeksi monesti, tai saa liian monet sakot, on peli päättynyt.

Peliä ei ole tehty realistiseksi simulaatioksi, vaan se on tehty leppoisalla tunnelmalla, missä karvaiset miehet ajavat nahkahousuissa halki keskilännen. Pelin ehdoton tunnelmannostattaja on sen alkuintro missä komeilee amerikankotka, Harley-Davidson logo ja taustalla soi ZZ Top tyylinen rokkikappale. Jos ei moottoripyöräpelit kiinnosta, mutta olet kuunnellut ZZ Top:ia, niin intro ainakin on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Youtube video Harley-Davidson: The Road to Sturgis pelistä :

Harley-Davidson: The Road to Sturgis, 8.4 out of 10 based on 8 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

30.7.2012

Jätä kommentti