VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.6/10 (7 ääntä )

Ghosts’n Goblins


Ghosts’n Goblins on Capcomin 1985 tuottama tasohyppely, mikä julkaistiin useille eri alustoille, kuten Amiga, C64, ZX Spectrum, Amstrad CPC, Atari ST, IBM PC compatibles, Commodore 16, Sharp X68000, Nintendo Game Boy Color, Game Boy Advance, and NES.

Pelissä pelaaja ohjastaa Sir Arthur nimistä ritaria, jonka on pelastettava prinsessa Prin Prin, joka on kidnapattu itse Saatanan toimesta ilkeään demonien maailmaan. Sankarimme on voitetttava matkan varrella vastaan tulevat hirviöt, aaveet, zombit, örkit, demonit, kykloopit, lohikäärmeet ja muut möröt.

Pelin edetessä pelaaja voi kerää erilaisia aseita joilla on eri vaikutus vihollisia vastaan. Radoilla esiintyy myös muita bonuksia ja erilaisia haarniskoja, jotka auttavat pelaajaa eteneen pelissä.

Peli on hyvinkin haastava ja sitä on pidetty yhdeksi vaikeimmista tasohyppelypeleistä mitä on tehty. Esimerkkinä, pelaaja menettää yhdestä iskusta haarniskan ja toisesta elämän. Jos pelaaja menettää elämänsä, tulee rata aloittaa alusta tai radan puolesta välistä, jos pelaaja on ohittanut tämän pisteen. Pelaaja juoksee pelissä myös aikaa vastaan ja ajan loppuessa pelaaja menettää myös elämän ja rata on aloitettava alusta.

Pelin lopussa pelaajan tulee taistella itse saatanaa vastaan, joka voiton jälkeen paljastuukin Saatanan saatanalliseksi salajuoneksi, mikä pakoittaa pelaajan pelaamaan pelin läpi vielä toiseen kertaan vaikeammalla vaikeustasolla, ennen pelin lopullista läpäisemistä.

 

Youtube video Ghost and Goblins pelistä :

Ghosts'n Goblins, 7.6 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

4.4.2012

Jätä kommentti