VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.0/10 (2 ääntä )

Garfield: Big, Fat, Hairy Deal


Garfield – Big, Fat, Hairy Deal on The Edgen 1988 tekemä seikkailupeli joka pohjautuu Karvinen sarjakuvaan. Peli julkaistiin Amiga 500:selle, Atari ST:lle, Commodore 64:lle, ZX Spectrumille ja Amstrad CPC:lle.

Pelin tapahtumat sijoittuvat tietysti Karvisen vihaamalle maanantaille. Karvinen Naapuriston kissa ilmestyy ilmoittamaan Karviselle, että Arlene on kidnapattu kaupungin rankkurille. Karvisen tehtävänä on pelastaa Arlene rankkurin kynsistä. Pelissä on matkan varrella useita erilaisia ongelmanratkontatehtäviä, jotka Karvisen on selvitettävä. Pulmanratkonnat koostuvat lähinnä erilaisten esineiden poimimisesta ja niiden käyttämisestä oikessa paikassa. Alkuun Karvisen on selvitettävä kuinka päästä talosta pihalle etsiin rankkuria ja tähän hänen on saatava Oskun apua. Pelin seikkailut vievät Karvisen läpi puiston, viemäreiden, kauppojen ja lopuksi rankkurille.

Graafisesti pelin ulkoasu ei ole parhaimmasta päästä, mutta tyyli sopii hyvin sarjakuvamaiseen teemaan. Pelin musiikki on yksi ja sama ärsyttävä kappale joka pyörii ikuisella toistolla. Pelin ongelmanratkonnat ovat usein epäloogisia, eikä asioita osaa suoraan yhdistää toisiinsa.

Youtube video Garfield – Big, Fat, Hairy Deal pelistä :

1988, The Edge

Garfield: Big, Fat, Hairy Deal, 5.0 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

13.9.2012

Jätä kommentti