VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (6 ääntä )

Ganja Farmer tiedoston lataus
Lataa Ganja Farmer
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Ganja Farmer


Ganja Farmer on EvilX Systemsin tekemä ja Xtreme Games LLC 1995 julkaisema humoristinen ammunta- ja toimintapeli, joka julkaistiin PC:n MS-DOS:ille.

Pelissä pelaaja asettuu pelottoman rastapään John Parkerin saappaisiin puolustaen omaa hamppupeltoa vastaan tulevilta sotilailta.  Rastapäämme on asettunut asemiin sateenkaaren värisen VolksWagen Klainbussin päälle konekiväärin kanssa. Taivaalta saapuu helikoptereita, jotka tiputtavat laskuvarjolla hyppääviä sotilaita hamppupeltojen ylle. Ensimmäisissä tasoissa vastassa on vain helikoptereita ja sotilaiden ampuminen on suhteellisen helppoa. Kun sotilaita on ammuttu tarpeeksi on rata läpäisty ja pelaajalle ilmestyy Jah pilven päällä antaen lisävoimia ja palauttamalla osan hampuista takaisin pelloille. Seuraavissa radoissa helikoptereita saapuu nopeammin ja tiputtaa enemmän sotilaita. Pelin loppupuolella mukaan tulee myös kaksitasoiset lentokoneet, jotka myrkyttävät hamppupeltoja, sekä isot pommikoneet, jotka tiputtavat pommeja pelloille. Myös helikoptereita, lentokoneita ja tiputettuja pommeja voi tuhota ilmassa, mutta esim. pommien ja nopeiden lentokoneiden tuhoaminen on hyvin vaikeaa. Maahan laskeentuneet sotilaat, myrkytykset ja pommit tuhoavat maassa olevia hamppuistutuksia, joiden loppuessaan peli on päättynyt.

Peli on melko yksinkertainen ja siihen olisi voinut tehdä monia asioita, jotka olisi lisännyt pelattavuutta, kuten muitakin aseita, kuin pelkkä konekivääri. Graafisesti peli on melko vaatimaton suhteessa julkaisuvuoteen. Musiikista ja pelin tunnelmasta on kuitenkin annettava pisteet. Taustalla soi leppoisa reggaebiisi, joka sopii peliin täydellisesti. Todennäköisesti kyseessä onkin kieli poskella tehty huumoripeli, jonka ei ole tarkoituskaan loistaa pelattavuudellaan.

Youtube video Ganja Farmer pelistä :

Ganja Farmer, 7.5 out of 10 based on 6 ratings
Ganja Farmer koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

31.8.2012

Jätä kommentti